Mi a véleményetek a Szent Johanna gimiről? Barátnőmnek lesz a szülinapja és arra gondoltam megveszem neki az első részét? Vélemény a könyvről?
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 14:04
11/20 anonim válasza:
Én megvenném neki, nagyon szeretem a sorozatot, holott nem én vagyok a célközönsége. :)
Ha nem tudom, hogy megvegyek egy könyvet vagy sem, akkor körül szoktam nézni a könyves blogok között, sokan írtak a sorozatról.
12/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó könyv!Biztos örülne neki!
13/20 anonim válasza:
Aranyos könyv, senki nem azért olvassa, mert világmegváltó. Ráadásul nagyon könnyen és gyorsan lehet olvasni. Egyik barátnőm kedden adta kölcsön az első részt, és most tartok a 4. közepénél. El lehet vele lenni. :)
Pedig 13 évesen olvastam Poe-novellákat ;)
14/20 anonim válasza:
szeret olvasni ? ha igen milyen tipusú könyveket . ezt azért jó lenne tudni , mert egy véres horror iránt ajongó csajnak nem biztos , hogy az szjg bejönne . 13-as van egy tippem ki vagy .... tapló répa ?
15/20 A kérdező kommentje:
igazából nem tom milyen könyveket szeret de az 100% h a horrort és efféle dolgokat nem...ami a kedvence:büszkeség és balítélet de azt tavaj már megkapta szal az ilyesmi témájú könyveket szereti .
2013. febr. 3. 13:15
16/20 anonim válasza:
Csak ajánlani tudom a megvásárolását! Biztosan örülne neki. Nagyon szeretem az SzJG-t, óriási könyvélmény, és ha te sem olvastad még Kedves Kérdező, szerintem te is nyugodtan belekezdhetsz:-)
17/20 anonim válasza:
Előző vagyok. Az SzJG nem egy büszkeség és balítélet, viszont nagyon klassz könyv. Szerintem tetszene neki.
18/20 anonim válasza:
A SZJG remek ajándék! A főszereplő, Reni is szereti a Büszkeség és balítéletet és más hasonló témájú könyveket. Lehet belőle ötleteket is venni.
19/20 anonim válasza:
Én a világon annak örülnék a legjobban, ha a barátnőim közösen az utsó részét adnák szülinapomra. :D Az tök jó lenne. :) Mert sajna nem kapok zsebpénzt, anyáékat meg 4 hónap alatt vettem rá a 7. kötet megvételére, ebből kiindulva igencsak sokat kéne várnom a következőre. :D Szerintem vedd meg neki.
20/20 anonim válasza:
Igen, nagyon nagyon ajánlom, hogy vedd meg, én is 15 éves vagyok és januárban kezdtem el olvasni a könyvet és január végére mind a 7 részt ki olvastam és én olyan vagyok, hogy hazamegyek, megtanulok és olvasok.. a délutánjaimat lekötötték, nem tudtam másra konccentrálni csakhogy úristen had olvashassam... nagyon fog neki örülni.. remélem megveszed neki...♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!