Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szent Johanna gimi. Aki...

Avrilfan kérdése:

Szent Johanna gimi. Aki szereti ill. nem szereti Arnoldot, miért szereti ill. nem szereti őt? (én utálom, +sok választ kérek! )

Figyelt kérdés

2013. jan. 30. 10:39
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
93%
Én szeretem Arnoldot, a beszólásait, meg mindent, bár tényleg sokkal hamarabb összejöhetett volna c+r ha ő nem kavar be mindennel... De szerintem is kihasználják (az elején legalább is mindenképp), meg az ötben ugye már nincs és igaz, hogy akkor összejönnek, na de c mennit szivatja már Renit! Arnold mindig megvédte, mert Reni nem jó vitázó (ezt írja is egyszer) :). Meg Kinga és Reni mellett kábé ő volt egyedül okos, ami egy magángimiben am szerintem is nagyon valószínűtlen.
2013. febr. 2. 16:01
 12/34 anonim ***** válasza:
72%

Én azt nem értem ebben a regényben, hogy irodalomból hülye mindenki, még csak nem is egy reál tárgy a legdurvább kihívás. :D

Bezzeg rajzolni valamennyien eszméletlenül tudnak.

De ez egy regény, és valószerűnek kell lennie. Azt kell mondanom, hogy a fájdalmas igazság az, hogy ennek a regénynek a célcsoportja a tizenéves lányok (nyilvánvalóan), akik között körülbelül alig akad, aki ne lenne beleesve a suli leghelyesebb srácába. Így mindenkinek könnyű azonosulnia Reni karakterével, és Corteznek pedig saját szerelmük tárgyát képzelik el. Csak a probléma ezzel az, hogy az ilyen szerelmek sajnos plátóiak. A valóságban egy Cortezt nem érdekel egy Reni. De azért szívmelengető ezt olvasni, nem? :) Ami viszont fájdalmas pont, hogy a valós "Renik" hajlandóak megfeledkezni a valós "Arnoldokról", akik jól lehet sokkal kevesebbet bántanák őket, és szórakoznának velük, viszont tökéletesen összepasszolnának. Ezt én egyfajta sorok mögött megbúvó fájdalmas tanulságként értelmeztem. Mellesleg meg Cortez bunkóbb volt Arnoldnál. Zseniként meg nehéz nem nagyképűnek és okoskodónak lenni.

2013. febr. 2. 16:53
 13/34 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem is! Én konkrétan gyűlölöm! Nem azt nézte, mi a jó Reninek! Azt nézte, hogy magának mi a jó. Egy okoskodó, arrogáns, beképzelt, magának való idióta. Csak Renit tartotta a földön??? Cortez azért húzta addig, mert ott volt Arnold, könyörgöm! Argh, de fel tud bosszantani.
2013. febr. 2. 22:27
 14/34 anonim ***** válasza:
61%
Én sem bírtam, nem is fogom. Nem tetszik benne az, hogy nem figyel Reni boldogságára, csak a sajátjára. Szerintem egy kicsit el van szállva magától, mert ő ilyen hú de okos meg intelligens és aki meg nem jeleskedik a tanulásban(itt a balhés négyesre gondolok) azt lenézi. Szóval nekem nagyon unszimpi, örültem, hogy elment Franciába!
2013. febr. 3. 13:58
 15/34 anonim ***** válasza:
93%
Igen, igen, ha Arnold nem lenne, akkor Reni meg Cortez sokkal könnyebben jöttek volna össze, de akkor hol lenne az izgalom? Meg ez a nyolc rész? Szerintem Arnold egy kulcsfontosságú szereplő, ugyanis a maga 'szeretetével' teremt bonyodalmakat, amiket ugye szeretnek az olvasók. Összegezve: Ha Arnold nem lenne, akkor a Szent Johanna Gimiben sokkal kevesebb fordulat lenne, mint most. És szerintem az igazi rajongók azok úgy szeretik Leiner Laura könyvsorozatát, ahogy ő megírta, így el is fogadják a számukra unszimpatikus szereplőket.
2013. febr. 3. 15:37
 16/34 anonim ***** válasza:
79%

Én imádom Arnoldot, sokáig ő volt a kedvencem, de az nem tetszett, hogy a 6-7. részben olyan borzalmas szerepet kapott. Remélem, a 8. majd visszaadja a benne való hitemet.

És nem tudom miért szeretem, talán az arroganciája miatt, vagy csak úgy... mindegy. (De nem vagyok Cortez-ellenes!!!)

2013. febr. 4. 17:18
 17/34 anonim ***** válasza:
74%

Úristen, erre még nem is gondoltam! Lehet, hogy ez megtörténik? Jó lenne!

2013. febr. 4. 17:23
 18/34 Mcgalagony17 ***** válasza:
100%
Nekem Arnold az egyik kedvencem és sajnálom, hogy elment Párizsba,ahelyett, hogy lecsapta volna Cortez kezéről Renit. Ezerszer több közös vonása van Renivel, mint Corteznek, és sokkal tisztességesebben is bánt vele. Csak a tisztánlátás kedvéért: nem kisajátította Renit, hanem hűséges volt hozzá, Ricsiékkel ellentétben akik csak "leckeadó- automatának" használták. Attól még, hogy valaki különc, és nem sodródik az árral ( vagyis a betyárbecsülettel) nem feltétlen rossz ember:) sőt!
2013. febr. 4. 17:25
 19/34 anonim ***** válasza:
48%

Én először bírtam az esze és a talpraesettsége miatt is, de később már kezdtem megutálni. annyira le volt telve magával, és ki akarta sajátítani Renit magának

A végére nagyon megváltozott. Negatív irányba, és még akkor is Reniben kereste a hibákat. :(

2013. febr. 4. 18:26
 20/34 anonim ***** válasza:
86%

Imádom Arnoldot, sokkal jobban, mint Cortezt, ezért is nem szeretem igazán a Szent Johanna Gimit. (hűha!).

De komolyan... Egyetértek az első válaszolóval. Arnold szerintem rohadt értelmes gyerek, és nagyon aranyos. Kicsit fura a stílusa, de engem egy másodpercig sem zavart. Megértem őt, én sem igazán kedvelem Cortezt, úgy őszintén szólva. Haha :D Persze, azért nagyon túlreagálta a dolgot, de mégiscsak szerelmes Renibe! Veletek nem volt olyan, hogy akibe beleszerettetek elkezdett járni valaki mással? Nem tudom, ti hogyan fogadtátok volna, de én teljesen Arnold mellett állok. És amúgy már a legelső kötetnél ő volt a kedvencem. :) Nekem tetszik a stílusa, és szerintem más körülmények között tudott volna a jó irányba változni. 14/l

2013. febr. 5. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!