10-16 év közötti lányok, ti szoktatok még olyan könyvet olvasni, amik nem most játszódnak? Például a Móra kiadó pöttyös és csíkos könyveit?
Egyet olvastam úgy 1 éve. Azt tetszett. Nagyon. Egyet elkezdtem, de abbahagytam mert untam. Nem nagyon olvasok pöttyösöket vagyis inkább vörös pöttyösöket :D
13/L
Én olvastam párat közülük, de egyikért se voltam oda, kivéve Fehér Klára: Bezzeg az én időmben című könyve, az nagyon tetszett. Egy régi, salátaszerű példány, amit egyszer régen még anyukám kapott. :)
15/L
Nem csíkost és pöttyöst, mert nekünk olyan nincs itthon, de régi könyveket igen.
Jane Austin
A bronte nővérektől minden mennyiségben
és a személyes nagy kedvencem Tolsztoj
Ne haragudjatok, de a kérdésem most kifejezetten a csíkos és pöttyös könyvekre irányul.
(Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy a mai tinilányok olvasnak-e más ifjúsági regényt is, olyat, aminek mondanivalója is van, vagy csak Vörös Pöttyösöket, amiknek nincs mondanivalója, ellenben szórakoztatóak.)
Ez nem lenézés, ne vegyétek úgy, és is olvastam/olvasok Vöröspötyiket, és én is találok köztük olyat, ami tetszik, de a régi csíkosakat és pöttyösöket jobban szeretem, pedig én is csak huszonéves vagyok, szóval a többség nem az én gyerekkoromról szól.
Sherlock Holmes A dilettáns detektív (négyek jele)
Geoge Orwell 1984,
John J Nance A halott zseni bosszúja
John J Nance Vakító villanás
Steve Martini Kritikus helyzet
Lee child Titokzatos látogató
Most ennyi jutott eszembe :) 14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!