Melyik kötelező olvasmány volt a kedvenced?
Figyelt kérdés
Nekem a Két Lotti.2013. jan. 28. 22:22
2/24 anonim válasza:
Édes Anna, mivel csak ezt olvastam el végig :D
De a Kincskereső kisködmön is tetszett.
4/24 anonim válasza:
Nekem két kedvencem is volt, mindkettő elolvasásában volt valami rendhagyó. Az egyik a Bűn és bűnhődés, amit kétszer is elolvastam, és ezzel ez az egyetlen regény életemben, amit egynél többször olvastam el. A másik a Beszterce ostroma, amit nem sikerült határidőre elolvasnom, de annyira jó volt, hogy hiába írtuk már meg belőle a dogát, utána akkor is befejeztem.
6/24 anonim válasza:
William Golding: Legyek ura
Gustave Flaubert: Bovaryné
8/24 loupsolitaire válasza:
Tüskevár
Egri csillagok
Dante: Isteni színjáték
Camus: Közöny
9/24 anonim válasza:
Pál utcai fiúk
Lány létemre ez volt a kedvencem. A kinizsit, a két lottit, a legyek urát, abigél, légy jó mindhalálig, kőszívű ember fiai, aranyember, szent péter esernyője, nagyenyedi két fűzfa.... ezeket tiszta szívemből GYŰLÖLTEM!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!