Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Harry Potter kötetekben...

A Harry Potter kötetekben szerepel az hogy hoppanálás és dehoppanálás. Ezek között mi a különbség?

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 15:55
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
lehet hogy hülyeséget mondok,de nem az a különbség hogy a hoppanálás az amikor oda,a de- pedig amikor visszamegy valahová?:D
2009. szept. 1. 16:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egészen pontosan:

Hoppanál: felbukkan egy másik helyről

Dehoppanál: eltűnik az adott helyszínről

2009. szept. 1. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:
És van az amputoportálás amikor valaki hoppanálás vagy dehoppanálás közben elveszíti valamelyik testrészét körmétől egészen a lábáig vagy akár egy nagy darab részt a testéből.
2009. szept. 1. 16:37
 4/9 A kérdező kommentje:
áhh már világos köszi..
2009. szept. 2. 14:53
 5/9 Veky ***** válasza:
0%
Végre egy értelmes kérdés (mivel sok kis szar kérdés van itt ezen az oldalon), de te legalább valami értelmeset kérdeztél, de sajnos ez szerintem többszöri olvasásra értelmezhető lehetett volna...
2010. júl. 11. 17:19
 6/9 A kérdező kommentje:
hm,, wáó. Aha, oké. értem. köszi. xD
2010. júl. 11. 19:35
 7/9 Veky ***** válasza:
0%
De persze semmi gond, hiszen nem kell olyan sokszor elolvasni. Mert én minden fogalommal 3x olvasásra (összes könyvet) tisztában voltam. A 3. olvasásra néztem csak utána a sztalagmit és a sztalaktitnak... :D
2010. szept. 12. 12:21
 8/9 anonim válasza:
hé miklós te már itt is az észt osztod ? :D
2011. aug. 7. 21:39
 9/9 A kérdező kommentje:
XD
2011. aug. 16. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!