Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki lehet Szofi, a luxusprostit...

Ki lehet Szofi, a luxusprostituált Szalai Vivien interjúalanya?

Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Szalai Vivien. Láttad már, hogy néz ki az a nő?
2013. jan. 23. 22:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Szép nő tényleg,és most hogy mondod eszembe jutott hogy több helyen Szofit szőkének irják le...
2013. jan. 24. 10:52
 3/4 anonim válasza:

A könyvet olvastam, szerintem egy rakás sz.r.

Mondjuk tekintve a témát, nem is vártam többet. Közönséges, mint maga az írónő, tele van ócska közhelyekkel és csak olyan "információk" vannak benne, amiket eddig is mindenki tudott.

A napnál is világosabb volt eddig is, hogy a celebek legtöbbje pr.sti, csak éppen nem luxus, hanem útszéli. Pl: bódi szilvi, horváth éva, zimány, debreczeni, dukai, sarka stb.

Ugye nem gondolta senki sem, hogy ma Magyarországon pár naptár-és akt fotózásból ilyen életszínvonalat fenn lehet tartani, mint amilyen ezeknek van.:D (Sok tízilliós luxuslakások, autók, évi több heti, havi nyaralás, százezres ruhák, cipők, táskák stb.) Hagyjuk már...

És az a legundorítóbb, hogy ezek az alja retkek nap mint nap interjút adnak a tv-ben és több ezer fiatal lány példaképei.

2013. dec. 15. 22:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Bodi Sylvi egyertelmuen. Az elso konyv sztorija alapjan derul ki. Egybevagnak az esemenyek.
2021. febr. 14. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!