Ki lehet Szalai Vivien Szofija?
Szerintetek ki áll a főszereplő mögött a Drága kéj és Hamis Gyönyör könyvekben ? És ki lehet a budai milliárdos, a perverz politikus, na meg a F1 pilóta, akivel a mosdóban kavart ?
Szerintetek amúgy igaz a történet ? Mármint pl. az, hogy terhes lett a budai milliárdostól,és hogy méhnyakrákja lett ? Meg ezek az emberek tényelg így szórják a pénzt ?
Lehet éppenséggel Lia is.... Én is elgondolkodtam, és próbáltam sotrra venni a modelleket, playmate-eket. (Van elég támpont ugye.... nincs, és nem is volt kapcsolata, mocskosul tele van)
Éppenséggel lehet a Lia is....ahogy nézegetem a képeket igencsak játszik nála a Gucci, a Just Cavalli, Luis Vuitton ruha.... Nekem gyanus még Bódy Szilvi is, bár Ő olyan rusnya, hogy nem adnék érte egy forintot sem, nem még eurót, meg persze az arab világban sem állná meg a helyét, mert ugye nem szőke fehér bőrű....ha úgy tetszik cigány. De tény, hogy közel 20 millió forintos autója van... Meghát Debreceni vagyok, és Ő is az, és kering a városban egy régi pletyka, nem tudom igaz-e. Úgy beszélik, van itt a városban egy cigány maffiózó, és mocskosul teéle van, megítélésem szerint olyan 100 milliói lehetnek. Lényeg a lényeg páran mondják, hogy az úriember elbüszkélkedett vele, hogy egyszer az egyik haverjával letettek az asztalra 2-2 millió forintot, és mondták a Szilvinek, h szopja le őket. Szilvi meg is tette, de az urak zsebre vágták a pénzt, és egy jót nevettek az egészen..... Nem tudom, hogy igaz-e, de több forrásból hallottam. Szerintem sokan lehetnek így, mert 1000 euro az 1000 euro, és én 1000 euroért bevállalnék olyat is, amit ingyen nem, és a nők is biztos így vannak ezzel, de hogy ki lehet Szofi, az sajnos örök rejtély marad.... Én is kíváncsian várom a neveket..... :)
Előző vagyok..... Kihagytam, hogy szerintem elég erőteljesen gyanus Hargitai Bea is, meg Sári Évi is. Utóbbi egyébként félbehagyta a Tanítóképző Főiskolát, ha jól emlékszem Szofi sem fejezte be a felsőfokú tanulmányait.....
Zimány Linda is luxusprost a magamódján milliárdos pókeres, most Dzsudzsák, aki napi 2,5 millió forintot keres, meg Görög Zita is Kedves Ferenc milliárdossal volt, aztán Feri lecserélte őt Bódy Szilvire....
A meleg stylist szerintem Lakatos Márk, a WC deszkáról kokaint felszívó műsor vezető pedig Stohl András :)
Elmaradt Keleti Györgyi és Szalai Vivien, A leghíresebb magyar madame című könyvbemutatója(A Hamis Gyönyör folytatása). Az eseményt ma délelőttre tervezték, ám reggel az írónő a Facebook-oldalán osztotta meg a hírt.
“- Az Alexandra kiadó úgy döntött, a mai könyvbemutató sajnos elmarad! Januárban lesznek majd a dedikálások, ígérem, pótolunk mindent! Addig is kellemes ünnepeket kívánok, és köszönöm, hogy ennyien szeretitek már most az új könyvemet! Büszkeség!” - állt a Szalai Vivien közösségi oldalán.
Mint ahogyan arról a Bors elsőként beszámolt, Keleti Györgyi és Szalai Vivien kapcsolata az elmúlt napokban lett ellenséges, olyannyira, hogy Györgyi és édesapja, a volt honvédelmi miniszter egy cikk miatt be is perelte a szerzőt. A Bors hiába kereste a könyvet kiadó Alexandra kiadót, csak annyit közöltek: nem kívánnak nyilatkozni az ügyben.
Megbízható forrásból azonban úgy értesültünk, a szervezők attól is tartottak, hogy a két hölgy találkozása botrányba fullad. Így jobbnak látták, ha mindenkit, még a beszélgetést vezető Szily Nórát is megkímélik az esetleges kudarctól. Az érintettek nem reagáltak megkeresésünkre.
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!