Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szalai Vivien: Drága kéjről...

Szalai Vivien: Drága kéjről vélemények?

Figyelt kérdés

Ma reggel vettem meg a könyvet, és most végeztem az olvasásával. :(

Nagyon megható. Legalábbis engem elkapott egy kicsit a sírás.

Kegyetlen egy életet választott Szofi, vagy jutott neki?! Elgondolkodtató.

Kinek mi a meglátása?

2011. jún. 22. 17:52
 1/9 anonim válasza:
100%
Én is ma olvastam ki, hát elég durva és sajnálatra méltó. De az a baj h ő választotta ezt az életet vagyis inkább az anyja erre nevelte őt. Nekem a vége kicsit furi, remélem lesz még folytatása.
2011. jún. 24. 20:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Most töltöttem le eBookra. Kíváncsi vagyok nagyon.
2011. júl. 1. 17:23
 3/9 anonim válasza:
100%

Én most láttam bookline-on , hogy folytatódnak a Hamis gyönyör történetei. Hát valahogy nagyon rákattant erre a témára az írónő.

Az új könyvet még nem olvastam. Sophie-t már az előző könyvben is nagyon "beképzeltnek" tartottam, olyannak aki fensőbbrendűnek képzeli magát, mint aki az uralkodó fajhoz tartozik.És ebből semmit sem enged. Elvisel egy rakás megaláztatást, mindezt miért? Azért hogy az Andrássyn sétálva megvehesse magának a 40 000 ft-os szandált?

A Hamis gyönyörben akkor kezdtem őt igazán embernek látn, mikor azt hitte beteg. Ez egy forulópont lehetett volna az életében, de nem lett. Mikor kiderült , hogy egészséges, mindenkit és mindent lefitymálva ment tovább ...élte tovább ezt az életet.

Én nem értem, hogy képes megőrizni önmagát ez a nő? Nincs lelkiismeretfurdalása , amiért folyton megaláztatja a saját testét és lelkét?

Ezek a kérdések azóta benem vannak mióta az első Szalay könyvet olvastam.

2011. júl. 11. 16:18
 4/9 anonim válasza:
Én tegnap olvastam el. Hát nagyon durva könyvnek tartom. Nem tudom, de nekem valahogy nehéz szabadulni ettől a világtól, teljesen másik villágba visz el. De még most is olyan nyomott hangulatban vagyok tőle. Ti nem?
2011. júl. 13. 13:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

de...

Nekem a vége kicsit klisés, ugye mindennek megvan az ára, a végén ki-ki megkapja a maga jussát stb, inkább éreztem a végét egy tanító jellegű könyvnek... Már amikor elkezdett álmodozni a gyerekről, akkor egyből gyanús lett. Összességében én is a hatása alá kerültem, de egyáltalán nem vágott földhöz annyira mint az első. A férfiakról szóló jellemzések viszont találóak, de néhol nagyon általánosítóak és nyersek.

2011. júl. 13. 16:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó könyv de azt ne várja, hogy elérzékenyüljek rajta. ha össze vissza szexelsz ára van. akár luxuskörökben mozogsz, akár nem. a főszereplő inkább szánalmas, ahogy egyfolytában hangoztatja, hogy minden nő olyan akar lenni mint ő. Ezzel azért vitatkoznék.
2011. júl. 20. 13:58
 7/9 anonim ***** válasza:
én még csak a könyv felénél tartok tegnap kezdtem el olvasni...de nekem is beképzelt a csaj...mikor elküldte a kisprostit a fenébe hát az már sok volt...met h ő fiatalabb volt mint ...hát hagyjamármagát...de amugy nagyon jó könyv elgondolkoztató...nekünk az a sok pénz elképzelhetetlen egész életünkben vígan lubickolnánk benne ezmeg elveri hülyeségekre...
2011. júl. 21. 08:30
 8/9 anonim válasza:

jó könyv,én a végén elérzékenyültem. Kíváncsi vagyok ki lehet Szalay Vivien Szofija. Ti nem?:D meg..ki lehet András.

Kíváncsi lennék mi történt Szofival miután megtudta a végén a méhnyakrákot..Hogy mi történt vele,kereshette-e András?. Valószínűleg nem folytatta tovább a luxusprostizást,megtörhetett. Nem tudom.. Nagyon hatott rám a könyv,elnyomott az én hangulatom is. Szofi nem bunkó,csak kemény. Ebben a szakmában,ha ebből akar pénzt keresni tényleg hidegnek kell lenni. Szofi nem tudott időben kiszállni a játékból,mert minél több pénzt akart.. Már ő is látta magán az öregség jeleit,ennek ellenére sem...

2012. jan. 2. 00:19
 9/9 marin válasza:
Én tegnap olvastam ki a könyvet, de iszonyatosan tetszett!!!!! csak ajánlani tudom.... Érdekes, leköti a figyelmet, és egy kis időre betekintést nyerünk "ebbe" a világba.
2013. okt. 13. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!