Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Jó összefoglalás a Don Quijote...

Jó összefoglalás a Don Quijote-ből?

Figyelt kérdés
A cselekmény rövid összefoglalása kéne.

2013. jan. 23. 16:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Baja volt az elméjének, volt egy szamara amire azt hitte ló meg egy fegyverhordozója. Elindultak kalandozni, megtámadta egyik helyen a vendéglátót, mert felfegyverzett disznónak látta, majd megrohamozta a szélmalmokat mert azt hitte óriások, majd ezután meghalt.

Ez elég rövid, ha hosszabb kell, gondolom suliba, akk vedd a fáradtságot,h elolvasod vagy legalábbis beírod,h google.hu

2013. jan. 23. 17:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de... Szerintem ez tipikusan az a könyv, amit még annak is érdemes elolvasnia, aki nem szeret olvasni, mert nagyon szórakoztató. Bár azt hiszem, többen is lefordították, és van olyan, ami ilyen szempontból kevésbé jó. Sajnos nem vagyok otthon, hogy megnézzem, ki fordította a miénket.

Egyébként a Kötelezők Röviden sorozattal próbálkozz.

2013. jan. 23. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!