Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Assassin's Creed Könyv?...

Assassin's Creed Könyv? **FONTOS**

Figyelt kérdés

Kérdésem az hogy az Assassin's Creed Könyvei PONTOSAN Milyen sorrendben jönnek.Hallotam már sokmindent,de most beszereztem őket,és jó lenne tudni milyen sorrendben kell őket olvasni?

Ha meg van keverve akkor ha lehet oldalszámot is.Nagyon fontos lenne ez számomra....

2013. jan. 23. 01:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Reneszánsz, Testvériség, Titkos keresztes háború, Jelenések és a legújabb (Forsaken, vagy elhagyott. Magyar nevét nem tudom).

Így megy megjelenés szerint.

A játék története szerint.

Titkos keresztes háborút elolvasod az egyes végéig.

Reneszánsz

Testvériség

Titkos keresztes háborút befejezed

Jelenések

Forsaken

Azért, mert a Titkos keresztes háború belefoglalja Altair történetét az egyes játékból, és a Revelationsból is. De inkább olvasd megjelenés szerint.

2013. jan. 23. 14:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, inkáb történetileg olvasom,mint h megjelenésileg igy érthetőbb lesz.Báris én igy gondolom.
2013. jan. 23. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Tehát a Titkos kereszteset elolvasod az egyes végéig, és majd a Testvériség után folytatod.
2013. jan. 23. 20:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen. :)
2013. jan. 23. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!