Assassin's creed 3? (fontos)
Figyelt kérdés
azt akarom kérdezni hogy megrendeltem az ac 3 at pc re a freedoom editiont de az oldalon azt irja hogy okt 31 . én jön meg.de most olvastam hogy pc re nov 23. a akk ugye pc re 23 ik án megkapom?
ja és még ugye az mondták hogy magyar felirattal jön. az edition ban is magyar felirattal kapom meg?
ezt rendeltem elő de itt nem irja.
2012. jún. 23. 20:53
1/4 anonim válasza:
Hát ha a normálban van magyar felirat, akkor ebben is lesz. És akkor kapod meg, amikor kijön...
2/4 anonim válasza:
Magyar felirat van mindegyikben, amit itthoni forgalmazótól szereztek, ebben is lesz. Megjelenés meg kérdéses, úgy néz ki késik a konzolosokhoz képest a pc-s, de még nincs hivatalosan megerősítve. Mondjuk eddig az összes késett, szóval van rá esély. Okt 31 a konzolos verzió megjelenése.
3/4 anonim válasza:
Hát figyeld hogy amerikában mikor fog ki jönni. Általában 1-2 hét az eltérés a kontinensek között tehát tudsz majd kalkulálni.
4/4 anonim válasza:
A kontinensek között kőkemény 2 nap az eltérés mindig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!