Szerintetek jó ötlet lenne kiadni a könyvemet majd egyszer? 14/L (többi lent)
Könyvet írok,amit a barátnőim olvasnak is,és nekik tetszik.A magyar tanárom is olvasott belőle,és azt mondták,hogy elég jó.Arra gondoltam,hogy esetleg kiadnám,ha nagyobb leszek.Kis füzetekbe írom,már két kis füzet betelt.Mi lehet,a legrosszabb kritika,amit kaphat egy író amikor kiadja az első könyvét?
Amúgy a történet egy iskoláról szól,egy lányról.Nem olyan mint a SzJG,mert nem naplós,hanem ez a lány blogot ír,és ez a történet az agyában van,vagy mi.A barátnőim szerint érdekes,mert nem csak a főszereplőröl írok.
Hol lehetne kiadni könyvet itt Magyarországon?
Hány éves kortól lehet kiadni könyvet itt Magyarországon?
14/L
oké...azért kösz...
és akor mit tudnék kezdeni a jövőben?(tanulásbol nem vagyok valami jó:napi hét órákon át szoktam tanulni.)
egy alapszabály van, amit a nagy írók is hangoztatnak: olvass!!!
Ha úgy érzed, írni szeretnél később is, akkor olvass. Rengeteget! Ne csak hébe-hóba, ha úgy tartja kedved.
Az olvasástól fejlődik a szókincsed, összeállnak a szószerkezetek a fejedben, fejlődik a stílusod és a fantáziád (!) is.
Olvass!!!
14 évesen még biztos, hogy nem elég széles a tudásod ahhoz, hogy írj egy nagyon jó könyvet. De volt olyan lány, aki 16 évesen írt egy regényt, és itt, Magyarországon kiadták. De ne haragudj, hogy ezt mondom, de nem hinném, hogy komolyan vennének. Ha meg rohadt tehetséges vagy, lehet, nem hinnék el, hogy te írtad.
VISZONT ha a tanárod írt már könyvet, ő simán segíthetne neked később!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!