Cassandra Clare: Hamuváros (de aztán olvasd végig az egészet!)
Továbbá Justin Cronin: A szabadulás. Egy az posztapokaliptikus mű, és mindenre, ami valakinek szent lehet, letehetetlen! Felnőtt könyv, és sokkal igényesebben fogalmaznak benne, mint az általad felsoroltakban, az egy valódi könyv, értékkel.
Elolvashatod az SZJG-t is, én nem csalódtam benne, de abban a vicceken kívül kevés történet és érték van, amit átadhat.
2013. jan. 13. 19:58
2/9 anonim válasza:
A Hamuvárost olvastam, szerintem nagyon jó könyv :)
2013. jan. 13. 20:22
3/9 anonim válasza:
Én inkább ajánlok mást.
Kerstin Gier: Rubinvörös
2013. jan. 14. 10:01
4/9 anonim válasza:
a szent johanna gimit mindenképpen ajánlom! elejétől a végéig!
2013. jan. 14. 16:11
5/9 anonim válasza:
Én most tartok a Tiszták háromnegyedénél, nagyon jó történet =) A Hamuvárost is szerettem, már jó régen olvastam. Viszont a Boszorka fénye nagyon nem jött be, a Ragyogást pedig nem olvastam, de mivel disztópiás, ezért eleve várólistás =)
2013. jan. 14. 18:53
6/9 anonim válasza:
A szent Johanna Gimit mindenképpen olvasd el! Különösebb okot nem tudok mondani hogy miért, de ha ez megfelel, a 3-ast egy éjszaka alatt olvastam ki, annyira jó!
2013. jan. 15. 12:34
7/9 anonim válasza:
szerintem mindegyiket, mert nagyon jók, de a szjg 6-hoz előbb el kéne olvasnod az első 5-öt, hogy teljes legyen a kép.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!