Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mennyi Harry Potter köny van,...

Mennyi Harry Potter köny van, és hogy vannak sorrendben?

Figyelt kérdés

Eddig én az alap 7ről tudtam, de most ahogy neten nézelődtem találtam más H.P. könyveket is, mint pl:

harry potter és voldemort hagyatéka

harry potter és a varázslók háborúja

és még láttam egyet, de arra már nem emlékszem, és nem is találom azóta...:S

Illetve, vannak olyan könyvek, hogy:

james potter és az ősök udvara

james potter és a kapuőr átka

Ezek milyen könyvek? Rowling írta őket egyáltalán? aki tud nekem bármi nemű információt szolgáltatni, azt nagyon megköszönném!

2013. jan. 21. 17:33
 1/4 Sophiea ***** válasza:
Ezek nem könyvek csak fanfictiök. Azaz olyan a könyv szereplőit és történetét felhasználó írások, melyeket rajongók írtak. Elég sok jó van. Nézelődj a Merengő nevű oldalon ha érdekelnek az ilyenek.
2013. jan. 21. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Amúgy vannak Harry Potterhez kapcsolódó könyvek amiket J.K.Rowling irt:

Kviddics évszázadai

Legendás állatok és megfigyelésük

Bogar Bárd meséi

2013. jan. 21. 19:38
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!. És ezek, amiket példának leírtam, amúgy jók? szóval ti olvastátok őket?

Majd megnézegetem, bár, egy kis csalódás, mert azt hittem ,hogy rowling írta, és úgy fellelkesültem:(

de azért megnézem őket

2013. jan. 21. 21:55
 4/4 aspikami ***** válasza:

A Voldemort-hagyatéka szerintem nagyon jó (mondjuk közel sincs olyan jó mint az alap, de élvezhető)

Jah és van folytatása is: Harry Pottet és a Sárkányosztag

2013. febr. 1. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!