Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Elvehető a hoppanálási jogosít...

Elvehető a hoppanálási jogosítvány?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy a mágiaügyi minisztérium el veheti a hoppanálási jogsit, ha mondjuk a vádlott bűntényt követett el, de nem került az Azkabanba. Értelmes kommenteket várok! Előre is köszönöm a válaszokat :)

#Harry Potter #mágia #varázslat #minisztérium #bűntény #hoppanálás #hoppanálási jogosítvány #hoppanálási jogosítvány elvétele
2013. jan. 21. 16:43
 1/5 Kata 2000 ***** válasza:
Ha itt elvehetik a jogsit, akkor biztosan ott is elvehetik a jogsit, de nem tudom, hogy hogyan, mert ez nem olyan mint egy darab kártya, amit ha úgy gondolják elvehetik. Ezért nem hiszem, hogy el tudnák venni. Valami ilyesmi...:D
2013. jan. 21. 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az nem jogosítvány, hanem engedély. A megszerzésének feltétele, hogy pontosan tudd kontrollálni az "ugrásokat". Ha valaki valamiért már ezt nem tudja megtenni, akkor elveszik tőle az engedélyt, de akkor úgyis mindig segítségre szorulna, ha mégis megtenné, vagyis hamar felhagyna a próbálkozással.

Egyébként a Minisztérium felügyeli a hopphálózatot, így a működést is, persze, ha be tudják azonosítani a renitens illetőt, meg elképzelhető, hogy meg is kell jelölniük.

2013. jan. 22. 15:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :) (akkor valami mást találok ki a szerepben...)

Csak azért gondoltam hogy jogsi mert hát kedves wikipédia barátunk ezt írta: " éppen ezért a Mágikus Közlekedésügyi Főosztály a hoppanálást teszthez és jogosítvány megszerzéséhez köti. " - s mivel a valóságban is létezik jogosítvány amit el tudnak venni (lásd gépjármű vezetés), így gondoltam hogy itt is el lehet venni. De ha nem akkor nem. (karakterem csak 17 lesz, és vérfarkas, ami nem akadályozza meg abban hogy hoppanáljon)

2013. jan. 22. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:
A 4. részben említi a Világkupa előtt Mr Weasley, hogy 2 illető amputoportált és pénzbírsággal sújtották.
2013. jan. 24. 16:01
 5/5 A kérdező kommentje:
A pénzbírság teljesen más mint az hogy elveszik az engedélyét. De azért köszönöm a válaszokat :)
2013. jan. 26. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!