Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Furcsa, különös, szokatlan...

Furcsa, különös, szokatlan könyvek amiket nem lehet letenni?

Figyelt kérdés

Gondolok itt például a Száz év magányra,vagy a Legyek urára,a Lolitára,olyan könyvekre amiket nem könnyű befogadni és érdekesek.

Előre is köszi:)

2013. jan. 13. 01:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Anthony Burgess-Gépnarancs(vagy Mechanikus narancs)

Elég érdekesnek tűnik,a filmről is sokat hallottam

Kosztolányi Dezső-Édes Anna

Ha nem volt kötelező akkor nyugodtan el lehet olvasni,mert nagyon jó és különleges könyv.

David Mitchell-Felhőatlasz

Nem láttam a filmet,csak tudom miről szól,és nagyon kíváncsi vagyok rá és a könyvre is.

2013. jan. 15. 21:21
 12/14 anonim válasza:
100%
Vándorsólyom Kisasszony különleges gyermekei ~nem rossz könyv ;)) ^^
2013. jan. 17. 16:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Alekszandra és a teremtés növendékei
2013. jan. 30. 17:50
 14/14 A kérdező kommentje:

Azta szűzanyám hétszentségit!

Ha nagyon erős gyomrod van és nem viszolyogsz a totális erkölcsi és szexualitási tabutól,ajánlom:

Gabrielle Wittkop-A nekrofil

Két tűz közé voltam szorulva: Kidobjam a taccsot laptoppal együtt,vagy állammal a földön olvassam tovább.

Végül az utóbbinak kedveztem,és az egész estét gép előtt görnyedve töltöttem.Egyszerűen olyan szörnyű hogy nem bírtam abbahagyni.

2013. máj. 4. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!