Furcsa, különös, szokatlan könyvek amiket nem lehet letenni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt például a Száz év magányra,vagy a Legyek urára,a Lolitára,olyan könyvekre amiket nem könnyű befogadni és érdekesek.
Előre is köszi:)
2013. jan. 13. 01:59
2/14 anonim válasza:
Én anno a Ki ölte meg Laura Palmert c. könyvet olvastam ki 1 éjszaka alatt. Nem tudtam letenni. Igaz stílusban semmi köze az általad felsoroltakhoz.
4/14 anonim válasza:
Murakami Haruki: 1Q84
Én nagyon különösnek találtam, és nem tudtam letenni.
5/14 anonim válasza:
Yann Martel: Pi élete
William Styron: Sophie választ
Bernhard Schlink: A felolvasó
Richard Yates: A szabadság útjai
Sylvia Plath: Az üvegbura
Ian McEwan: Szombat
Ian McEwan: Vágy és vezeklés
Nekem ezek tetszettek az utóbbi időben, írtam volna a Lolitát is, mert az az egyik kedvenc könyvem, de látom te is felfedezted már magadnak.
6/14 anonim válasza:
Előző vagyok, kifelejtettem az egyik kedvenc könyvemet:
Michael Cunningham: Az órák
7/14 anonim válasza:
Én is a 1Q84-et ajánlom!Két hétig szenvedtem az elolvasása után, mert annyira elfeküdtem a hátam .
8/14 anonim válasza:
Sofia világa nem tudom a szerzőjét, de nagyon jó!! :)
9/14 anonim válasza:
Utolsónak, Jostein Gaardner a szerző. Egyébként neki az összes könyve olyan. :)
10/14 A kérdező kommentje:
Tyűű,örülök hogy ilyen sokakat érdekel ez a téma:D Azt gondoltam jó lesz ha két választ kapok,erre már majd egy oldalnyi gyűlt!Köszönöm a segítséget,még jöhetnek nyugodtan,ha én is találok valamit majd kiírom:)
2013. jan. 13. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!