A Szent Johanna Gimi ti hány évesen olvastátok és hány évesekbek ajánlott?
Figyelt kérdés
11 éves lány vok.2013. jan. 11. 13:10
11/19 anonim válasza:
17 évesen olvastam, s bátran merem ajánlani bármely korosztálynak. Leginkább az általános illetve a középiskolások számára ajánlom :)
12/19 anonim válasza:
En 13 eves vagyok es most olvastam.Ugy gondolom ,hogy nagyobbaknak is valo,kisebbeknem mar nem nagyon.Azert mert a vegen mar nagy diakokrol szol.De en imadom es alig varom a nyolcadikat . :)
13/19 anonim válasza:
15 vagyok, és én a könyvet nyolcadikosan kezdtem el olvsani, de most h már elkezdtem a gimit, jobban megtudom érteni, mint általános sulis fejjel! szóvel sztem csak ennyi, amúgy meg ajánlom, mert tökéletes arra hogy a szüleid elősször ürüljenek h olvasol, aztán pedig kiakadjanak h olvasol! :)
14/19 cirmitanyagarfild válasza:
én is 11 vagyok és imádtam most a 8. részt várom addig meg azzal töltöm az időt hogy válaszolgatok. nem korfüggő. az unokatesómnak is nagyon tetszett de a hugának aki egy évvel fiatalabb nálam nem nagyon tetszett szerinte nyálas. Én csak ajánlani tudom de aki nem szereti a kicsit szerelemről szóló könyveket az inkább ne olvassa.
15/19 anonim válasza:
Bárki olvashatja, de ahhoz hogy igazából át tudd érezni az egészet szerintem 15 évesnek legalább kell lenni. Én az első hat részt 16 évesen olvastam, a hetediket 17 évesen. Pl. egy 11 éves nem tuja, mi az a fizika, kémia vagy mondjuk szalagavató és érettségi, de még a szerelemmel sincsenek teljesen tisztában. A könyv gimisekről szól, gimiseknek (vagy akik már voltak gimisek). Az írónő Leiner Laura is 14+ ajánlja.
16/19 anonim válasza:
Én 12 éves vagyok,és már elolvastam az első 3 részt,meg majd a többit is el fogom,és én értem.
17/19 anonim válasza:
Én 10 évesen kezdtem el a sorozatot (most 12 vok), de csak akkor ajánlom, ha olvastál már ilyen jellegű könyveket és/vagy érettebb vagy a korodnál
18/19 anonim válasza:
Èn tizenegyedik szülinapomra kaptam és egy honap alatt ki olvastam mert anyira tetszer nekem !! Azota már elolvastam mégegyszer. Èn 10 éves kor tol ajánlom
19/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Elkezdtem olvasni és annyira tetszik, hogy le se tudom tenni!Nagyon jó!
Ui: I <3 Cortez!!!
2014. jan. 14. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!