Valami jó könyv? én a Szent Johanna Gimit olvasom már vagy 100-szor és valami olyasmi könyvet tudnátok mondani?
Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 18:09
1/18 anonim válasza:
Meg Cabot könyvei elég jók, de a Szent Johanna Gimit nem tudják felülmúli
2/18 anonim válasza:
Valami igényes könyvet nem akarsz olvasni? Mert ha igen, akkor szívesen ajánlok.
3/18 anonim válasza:
Nem egészen olyasmi, de nagyon jó, a Tökéletes kémia és annak a folytatása, a Vonzás szabályai.
4/18 anonim válasza:
Ahhoz fogható nincs, de szerintem jók még Thomas Brezina könyvei is. Ha a viszonylag hétköznapi életről szóló könyveket kérdezed.
5/18 anonim válasza:
Hűvösvölgyi suli 1. Nekem nagyon tetszett. :)
6/18 jamesandjames válasza:
Meg Cabot könyvei nagyon jók, kissé hasonlóak az SzJG-hez, de egyáltalán nem olyanok:)
(Nekem a kedvencem tőle a Tinibálvány, ajánlom neked is:) )
7/18 Kata 2000 válasza:
Judy Blume - Amíg eggyütt a csapat Na ez a könyv nagyon jó! Egy nap alatt felfaltam :D
8/18 anonim válasza:
A Tökéletes kémia jó ;)
Hasonlót nem tudok,ami nagyon jó is,de más könyveket igen ;DD :
Görbüljek meg,ha igazat mondok és ennek a többi része :)
Éhezők viadala
Angyalsors
Lélektolvajok :)
...stb ;)
9/18 anonim válasza:
-rubinvörös,zafirkék, smaragdzöld...ezek nagyon jók
- egy igazi amerikai lány... ez sem rossz
10/18 anonim válasza:
Stephanie Perkins - Anna és a francia csók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!