Nektek melyik Szent Johanna Gimi könyv van meg? Szerintetek melyiknek a legszebb /legjobb a borítója? Ki a kedvenc szereplőtök? Melyik a kedvenc könyvetek? Ti az összeset olvastátok vagy ha nem melyiket?
Nekem eddig a 7-es 5-ös van meg.(Az 5-öset ma kaptam:D)A borítók sorrendje nálam:
1:7
2:4
3:6
4:5
5:2
6:3
7:1 De az összes tetszik csak ha muszáj választani akkor ezek.
Reni,Virág,Ricsi,Cortez,Kinga,Zsolti...És hát az összes...Az egész osztályt bírom!!!
3,4,5,6,7 a kedvenc könyvem:De igazából az összes!!!!!
És az öszeset olvastam ami eddig megjelent(kivéve a 8-ast)XD
A hármasat már majdnem másodjára.
A válaszokat előre is köszi!!!!
Az összes könyv megvan (1-7). A sorrend:
7. 4. 5. 3. 1. 2.
A kedvenc szereplőm...Reni (mert olyan, mint én), Virág (mert olyan buta :D), Cortez (mert azt mondja, akkor, mikor a legjobb), Ricsi (mert védi Virágot), Dave és Macu (mert kockák), Zsolti (mert jók a beszólásai), Kinga (mert ő a példaképem), Andris, Robi (mert a bagó a legjobb).
Kedvencem az 5...
-Minden könyv megvan, kivéve a 8. részt.
-Borítók sorrendje:
1. 7. rész
2. 5. rész
3. 6 rész
4. 3. rész
5. 4. rész
6. 1. rész
7. 2. rész
-Kedvenc szereplők:
Az egész osztályt bírooom! 12/b, az agyamra mentek! By.: Máday Emike
Ha választani kéne akkor Virág és Ricsi. Virág a favourit, oan cukiiii :) Ricsi meg mindenkit leüt, meg rendii.
Kedven könyvek:
1. 7. rész
2. 4. rész
3. 5. rész
4. 6. rész
5. 3. rész
6. 2. rész
7. 1. rész
összes könyv meg van
a legszebb a 4,5
cortez, reni, dave,macu
6,7
összeset olvastam
megvan az összes köny 1-7
kedvenc borító:6+7
kedvenc könyv:4+5 (luv <3)
kedvenc karakterek (sorrendben): szenyor Nagy ZsoltXD LoL,Dave,Ricsi,Virág,Cortez,Kinga,Macu,Ren(,Csontváz Carlos ;D)...és a többiek
Egyéb:I luv Máday xD xD xD
mindet olvastam kivéve a nyolcadik részt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!