Edward vagy Jacob? Ki a szimpatikusabb?
Figyelt kérdés
(aki utálja a twilight-ot az ne irjon ide semmit!)
nekem am edward a szimpatikusabb. de sokan jobban szeretik jacobot. ti hogy vagytok vele?
2009. aug. 26. 17:26
22/34 anonim válasza:
100000% - ban Jacob :D
Imádom őt nagyon nagyon :d Örülök h a New Moon ba sokat szerepel.
24/34 anonim válasza:
Szerintem Bella jól döntött.
Edward férfi, minden szempontból nőnek érezheti magát mellette az ember. Tökéletes.
Jacobbal a könyv alapján jókat lehet szórakozni, életvidám, megnevettet, bene van őrültségekben... Hm.. nehéz.. De nekem akkor is Edward, Ő a férfi... Jacob a jó barát :D (bár a new moon beli testével lehet, hogy félnék a kísértéstől...) :)
27/34 anonim válasza:
Hát nem tudom mert Jacob szimpatikus életvidám,de van valami titokzatos és kihívó Edwardba.De ha már választani kell sztem inkább Edward.
28/34 anonim válasza:
ízig vérig Jacob imádó vagyok :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!