Edward vagy Jacob? Ki a szimpatikusabb?
Figyelt kérdés
(aki utálja a twilight-ot az ne irjon ide semmit!)
nekem am edward a szimpatikusabb. de sokan jobban szeretik jacobot. ti hogy vagytok vele?
2009. aug. 26. 17:26
1/34 anonim válasza:
Jacob.mégis hogy lehet Edward akkora balfék hogy szex után így kiborul?
2/34 anonim válasza:
Én még csak az Eclipset olvasom, de eddig Edward. Mert ő figyelmes, romantikus, és megértő, de Jacob meg kezd olyan tapintatlan lenni... szerintem
3/34 anonim válasza:
Jacob sokkal szimpatikusabb, elsősorban azért mert én is imádom a motorokat meg száguldozni meg minden... Edwardot viszont nem nagyon bírom mert folyton pátyolgatja Bellát. De Jacobot elfogadnám...
5/34 anonim válasza:
Nekem is Edward. Jacob túl nyomulós.
6/34 anonim válasza:
Jacob minden pillanatban, és örökkön örökké xD Komolyan:D
Az a gond h az Eclipset könyvbe akarom majd olvasni magyarul tehát még várnom kell :D
7/34 anonim válasza:
Jacob. Edward inkább ugy csinál mintha Bella a gyereke lenne xD
8/34 anonim válasza:
Jah igazad van xD
Szerintem is Jacob !!!!! :D
9/34 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem,a 3. ban (eclipse) Edward,mert együtt érző.4.-ben jacob,mert ő sokkal jobban megakarja védeni Renesmee-t és mert nem hagyja el,de Edward meg csak bella bella bella:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!