Hogyan tetszik a történet? Bírnátok egy ilyet? (Építő jellegű kritika is jó lenne)
Sárkányok mindig is voltak. Az emberek sokáig istenítették őket, de egy idő után hitük meggyengült. Hamarosan kiűzték őket a kontinensekről. A Föld összes megmaradt sárkánya egy elhagyatott szigetcsoportra menekült, ezek lettek a Sárkány - szigetek. A sárkányok feje Szerződést kötött az emberekkel, miszerint emberi lény nem léphet a szigetek partjára. A határok világosak.
Azonban egy Jóslat, egy hajón való találkozás a 21. században, egy különleges lány, é egy félvér fiú képesek megdönteni ezt az egészet? Mégis, mit terveznek a sárkányok? És mi köze ehhez a Kiválasztottaknak? A válaszért meg kell találniuk a többieket, ami nem lesz könnyű.
A történet csak a jéghegy csúcsa, már sokkal több rész van a fejemben.
Ja, és lehet, hogy elcsépelt de tudniillik 13 éves vagyok, lány. Jó lenne egy - két építő jellegű kritika, mert már nagyjából készen vagyok vele, de még vannak kidolgozatlan részek, események...
13 évesen ilyenek születnek meg benned? :O
Bravo! *---*
nekem nagyon tetszik a sztori, szívesen olvasnék ilyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!