Szerintetek Reni belemegy az ösztöndíjprogramba? Cortez Amerikában fog továbbtanulni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 18:55
1/10 anonim válasza:
Szerintem Reni nem megy ebbe bele, de Cortez lehet el akarja küldeni. És sztem boldog vége lesz a történetnek.
2/10 Reni Rentai válasza:
Reni nem megy Párizsba tanulni , Cortez légiutaskísérőlesz . Ő se megy el !!
3/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem is tuti, hogy happy lesz a vége! :)
2013. jan. 2. 14:13
4/10 anonim válasza:
Semmi sem volt véletlen,mint ahogy az sem hogy Corteznek Reni Ricsi és a nagyszülei a legfontosabbak.Mint ahogy a többieknek is.ök négyen biztosan együtt maradbak..:)
5/10 anonim válasza:
Bocs ha értelmetlenül fogalmaztam de telorol vagyok..
6/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy Reni belemegy. Cortez nem fog Amerikában tanulni szerintem.(remélem)
7/10 anonim válasza:
Ha Reni nem megy bele az ösztöndíjprogramba, az rossz példát mutatna az olvasóközönségnek. Kb. azt mondaná ezzel L. Laura, hogy a szerelmedért nehogy tovább tanulj és fejleszd magad, mert azaz első és legfontosabb az életedben, aztán majd max. egy kis garzonban megéltek havi 70 eFt fizetésből, de nem baj, mert legalább együtt vagytok.
Szóval szerintem mindenki teszi a dolgát, Reni és Cortez ettől függetlenül együtt maradhat, csak akkor már nem naponta fognak találkozni...
8/10 Reni Rentai válasza:
Nem Reni nem megy el s Cortez sem
10/10 anonim válasza:
háááááááát...szerintem Reni belemegy ,de vagy így vagy úgy tuti együtt maradnak Cortezzel...és Cortez nem megy ki AMERIKÁBA!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!