Akik szoktak regényt írni hobbiból, milyen műfajban alkottok?
Most itt lenne pár kérdés, amit nagyon örülnék, ha minél több amatőr író megválaszolna :)
1. Melyik műfajban alkottok?
2. Hány évesek vagytok?
3. Miért írtok?
4. Hány befejezett regényetek van?
5. Szeretnétek komolyabban is foglalkozni ezzel (kiadás stb.), vagy csak hobbiként csináljátok.
Előre is köszönök mindent választ:)
1. Ifjúsági irodalom, azon belül is romantikus, némi családi töltettel.
2. 17
3. Valamikor nyolc éves koromban kezdtem el azért, mert kíváncsi voltam, hogy mit tudok kezdeni más emberek sorsával.
4. Hosszú regény egy, míg rövidebb vonatkozású kettő. Jelenleg ismételten egy hosszún dolgozom, vasárnap óta tizenötezer karakterrel bővültem.
5. Próbálkozom, talán. A befejezett hosszú regényem pályázaton, míg a most készülőben lévőnek az első pár fejezete már egy kiadó levelesládájában csücsül.
1. eddig fantasy, romantikus, fanfiction műfajokban próbáltam ki magamat, de folyamatosan szélesítem a palettát.
2. 17
3. Az emberek ebben a rohanó világban szinte semmit se vesznek észre, én azt szeretném megmutatni, hogy mit vesztenek el mikor kávéjukat fogva rohannak a munkahelyükre vagy az iskolába. Aztán ahogy írni kezdtem bele szerettem az írás teljes egészébe. Egyszerűen ha nem írok elvonási tüneteim lesznek, apró történeteket fabrikálok minden egyes szabad másodpercemben és rímeket gyűjtök.Végül úgyis neki állok valamit firkantani. :)
4. egy nagy novella, számos kis novella, elbeszélések, egy majdnem kész könyv.
5. Igen, szeretnék kiadóhoz fordulni, amint befejezem a most íródó regényemet vagy legalább egy-két példányban magamnak megjeleníteni.
1. Romantika,vámpiros(De a sajàt magam modjan) és haz
t titokzatos
2. 14
3. Szeretném majd egyszer meg osztani az én világomat is az emberekkel
4. Még nincs
5. még csak hobbi de ha kész akkor kiadoknak is szivesen elküldeném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!