14 éves fiú vagyok, és szeretek olvasni. Elolvastam az összes Harry Potter (1-7ig), az Éhezők viadala trilógiát, a Titánok Bukását (évszázad trilógia), meg a Doktor Proktor Pukiporát. Most azt akarom kérdezni hogy mit tudtok még ajánlani?
Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 19:39
11/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen őket, de a vámpirosak s jönnek be. Én már csak ilyen vagyok. A megfagyott világ pedig már megvan
2012. dec. 28. 15:18
12/19 Vida válasza:
A Percy Jackson-t (amit valamelyik előttem szóló említett) én is csak ajánlani tudom!! Nagyon jó! :)
13/19 anonim válasza:
Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei
14/19 anonim válasza:
Star Wars(Csillagok Háborúja)
Star Warsból egy csomó kötet van. Ott vannak azok amik filmen is vannak, a thrawn trilógia, a thrawn keze trilógia, a jedi akamédiás kötetek...stb. Néz utánuk ha szereted az SW-t, és olvasd el a leírásaikat, hogy melyik érdekelne a legjobban. Én eddig a Thrawn trilógiát olvastam az jó, de a többi is nagyon jó. De ha nem szereted az SW-t akkor mást is tudok ajánlani.
15/19 anonim válasza:
Amit nagyon ajánlok az az Eragon Paolinitől, de ha vámpíros, akkor Richelle Mead: Vámpírakadémia.
16/19 A kérdező kommentje:
Hat gondolkoztam az Eragonon meg a Pery Jaksonon ez a ketto lesz a befuto. De a tudtok meg ajanlani akkor Hajra!!!
2013. jan. 4. 09:58
17/19 anonim válasza:
Asimov-nak most jelent meg az összes novellája és regénye egy 10 kötetes kiadásban. Jó vastagok, el lehet velük lenni egy ideig :)
18/19 anonim válasza:
Nem tudom valaki itt említette e.. de ott van Bogar Bárd meséi^^ Aztán Az északi fény, A borostyán látcső, a titokzatos kés ( ez a három a Az Úr sötét anyagai trilógia :3 nagyonjókönyvek^^)
Stephen King könyvei ^^
19/19 Nóri98 válasza:
ha szereted a krimiket én Agatha Christei könyveket ajánlok azok nagyon jók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!