Scotty97 kérdése:
Tudnátok jó könyveket ajánlani?
Figyelt kérdés
Darren Shan, vagy Jonathan Stround stílusában(természetfeletti lények, mágusok stb)2012. dec. 18. 18:04
1/3 anonim válasza:
én pl. a Bartimaeus triológiát olvastam :) nagyon jóóó! olyan 14-20 évesekignek ajánlom én viszont 13 vagyok:D de szerintem nagyonjó, nem az a tipikus tündérmese, meg a szellemek, vámpírok, de nagyon jó dzsinnek ilyesmik vannak benne (de ne arra kékre gondolj, mint amilyen az egyik rajzfilmben van !
2/3 anonim válasza:
ez az első része: [link]
az elején nagyon bele kell mélyedni, hogy megértsd, de a második része (a piros) már könnyen megy :)
3/3 anonim válasza:
Christopher Moore könyveit én nagyon szeretem, vicces szórakoztató fordulatokkal teli izgalmas könyvecskék :)
van egy vámpír trilógia: Vérszívó démonok-Totál szívás-Csak egy harapás
indián istenes: Prérifarkas Blues
angyalos: A leghülyébb angyal
angyal-jézus-sátán: Biff evangéliuma
halál-démon: Mocskos meló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!