Ti mennyit dolgoztok rajta?
*bocsi, rosszat nyomtam.
*a sztorihoz, és azt sem dolgozza ki olyan részletesen. Mindenesetre sok sikert kívánok neki! :)
Ez attól is függ szerintem, hogy
- hosszában mennyit tesz ki a sztori (50 oldal, vagy 100, vagy 300, amit fel kell vázolni, meg kell tölteni)
- mennyire összetett cselekményileg a történet (nem nyolc ugye, hogy misztikus krimi-thriller, vagy tinis szappanopera)
- a karakterek milyen mélységben vannak ábrázolva (nevek, felszínes vonásokkal, vagy komoly figurák, akik fejlődnek, változnak a regény során)
- ő mennyi időt töltött el ebből a két hétből a tényleges tervezéssel (2 teljesen szabad hét alatt össze lehet hozni egy tízkötetes sorozat cselekményét is, de egy hónap sem elég rá, ha kétnaponta jut egy órám rá, hogy foglalkozzak vele)
Szóval akad itt több dolog, amit figyelembe kell venni. Arról még nem is szólva, hogy mindenkinek van egy egyéni tempója. Én például lassan dolgozom, egy barátnőm pedig piszok gyorsan tud írni, minőségi különbség kettőnk között mégsincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!