Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a blogról?

Figyelt kérdés

Igen,az enyém.Nem tudom,lehet,hogy abbahagyom és csak magamnak írom tovább,csupán az írás szeretete miatt.Eredetileg sem akartam megosztani senkivel,csak a barátaimmal,de ők végül is rávettek arra,hogy nyissak egy blogot.

Kritikát szeretnék,és arra választ,hogy szerintetek érdemes-e folytatni...

Köszönöm.

2012. dec. 14. 16:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

:)

köszönöm szépen!

2012. dec. 21. 14:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik :D

Várom a fojtatást :)

2012. dec. 29. 06:03
 13/15 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy tetszik :))
2013. márc. 7. 16:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Huhh... most, hogy ez a kérdés megint ott van a "Megválaszoltjaid" menü felső pár kérdése között, úgy döntöttem, ha már annak idején megígértem, hogy írok róla egy kritikát, akkor írok is. Rászántam magam, és elolvastam.

Kis túlzással állíthatok, hogy egyszerre olvastam el mind a 8 fejezetet. Nem mondom, hogy tetszett. Sőt.

Igazából az vele a baj, hogy ez egy hosszú, középszerűen megfogalmazott nagy nulla. Amolyan nesze semmi, fogd meg jól. Mert nincs semmi értelme, ez egy átlagos tinilány álmodozása, irodalmi érték nélkül, semmitmondó szereplőkkel. A főszereplő pedig egy elfuserált Mary Sue karakter, de abban a kategóriában is huszadrangú. Ahhoz képest, hogy valami rockerféle, annyira átlagos, tucat, hogy az már fájdalmas, mondom ezt úgy, mint a rockzene -és úgy általánosságban az igényes zene- nagy kedvelője. Ez is, ami többek között felcs*szte az agyam. Rocker, és az One Direction a kedvenc bandája - én meg repper vagyok és a Lagzi Lajcsi a kedvencem, na.

A másik meg az, hogy normális szülő elengedné a 14 éves, kis takony lányát (és nevelt lányát) egy hordányi kanos, nagykorú pasival? Szép kis anya az ilyen, mondhatom. Az meg a másik, hogy aki 14 évesen ilyen életvitelt folytat, egészen elborzasztó. Pontosan nem az, hogy egy fiktív személy él ilyen életvitelt, hanem az, hogy ez a Janka te vagy, vagy az, aki szeretnél lenni. És ez az, ami szomorú.

2013. márc. 7. 19:06
 15/15 A kérdező kommentje:

Hű.Köszönöm, bár már elég régen eldöntöttem, hogy végül nem folytatom a blogot. Visszaolvasva én sem érzem már túl jónak, és eldöntöttem, hogy több irkálmányomat nem publikálom.

Még egyszer köszönöm. Ez a kritika most megerősített abban, hogy magát a blogot is ki kéne törölni.:)

2013. márc. 19. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!