Mi a véleményetek erről a blogról?
Igen,az enyém.Nem tudom,lehet,hogy abbahagyom és csak magamnak írom tovább,csupán az írás szeretete miatt.Eredetileg sem akartam megosztani senkivel,csak a barátaimmal,de ők végül is rávettek arra,hogy nyissak egy blogot.
Kritikát szeretnék,és arra választ,hogy szerintetek érdemes-e folytatni...
Köszönöm.
Nem olvastam végig, de annyi biztos, hogy Janka irreálisan pozitív karakter. Nincs ilyen ember, vagy ha létezik is, menjen pszichológushoz expressz gyorsasággal.
Szóval szerintem nem sokkal rosszabb, mint a Szent Johanna Gimi.
Döntsd el, dicséretnek veszed-e.
Első,páran már említették,hogy szinte kiégett a szemük miközben olvasták,szóval szerintem azt kicsit átszerkeztem.Örülök,hogy tetszett :)
Második, félig-meddig magamról mintáztam Jankát.Akkor most pszichológushoz kéne járnom?:D
És mivel pozitívan élek,a Szent Johanna Gimihez való hasonlítást bóknak veszem:)
Köszönöm mindkettőtöknek.
Oké... akkor világosabban fogalmazok :)
Azért, mert más a szituáció és az esemény, attól még az írásod egyszerű SZJG-koppintás.
Ha pedig a másnapos haverjaidat a fekvőbetegekkel egyenrangúan kezeled és körbeajnározod őket, hordod a hányótáljukat meg hasonlók... hát inkább hagyjuk...
A kérdésre visszatérve... a lényeg, hogy élvezed az írást, szóval a folytatást te várd el saját magadtól.
Ó, engem is Patrinak hívnak:)
Majd ha elolvastam a szotirt (a druszám elvonta a figyelmem), írok egy kis kritikát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!