Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a blogról?

Figyelt kérdés

Igen,az enyém.Nem tudom,lehet,hogy abbahagyom és csak magamnak írom tovább,csupán az írás szeretete miatt.Eredetileg sem akartam megosztani senkivel,csak a barátaimmal,de ők végül is rávettek arra,hogy nyissak egy blogot.

Kritikát szeretnék,és arra választ,hogy szerintetek érdemes-e folytatni...

Köszönöm.

2012. dec. 14. 16:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Link?:)
2012. dec. 14. 16:58
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Égek a vágytól, hogy elmondjam a véleményem, adsz hozzá linket? :)
2012. dec. 14. 17:08
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Khm.. hol a blog?
2012. dec. 14. 18:33
 4/15 A kérdező kommentje:

Degáz.Az lemaradt...

[link]

Bocsánat.:)

2012. dec. 14. 22:16
 5/15 anonim ***** válasza:
nekem tetszik. jól írsz, meg minden (a betűszíntől kissé megvakultam, de nem baj), szóval leköt a történet. Egyedül az nem jön be, hogy a szereplőkről képet raksz be. szerintem ezt bízd az olvasóra (ez egy pozitív vélemény)
2012. dec. 14. 22:26
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig, de annyi biztos, hogy Janka irreálisan pozitív karakter. Nincs ilyen ember, vagy ha létezik is, menjen pszichológushoz expressz gyorsasággal.

Szóval szerintem nem sokkal rosszabb, mint a Szent Johanna Gimi.

Döntsd el, dicséretnek veszed-e.

2012. dec. 15. 06:03
 7/15 A kérdező kommentje:

Első,páran már említették,hogy szinte kiégett a szemük miközben olvasták,szóval szerintem azt kicsit átszerkeztem.Örülök,hogy tetszett :)

Második, félig-meddig magamról mintáztam Jankát.Akkor most pszichológushoz kéne járnom?:D

És mivel pozitívan élek,a Szent Johanna Gimihez való hasonlítást bóknak veszem:)

Köszönöm mindkettőtöknek.

2012. dec. 15. 11:37
 8/15 anonim ***** válasza:

Oké... akkor világosabban fogalmazok :)

Azért, mert más a szituáció és az esemény, attól még az írásod egyszerű SZJG-koppintás.

Ha pedig a másnapos haverjaidat a fekvőbetegekkel egyenrangúan kezeled és körbeajnározod őket, hordod a hányótáljukat meg hasonlók... hát inkább hagyjuk...

A kérdésre visszatérve... a lényeg, hogy élvezed az írást, szóval a folytatást te várd el saját magadtól.

2012. dec. 15. 16:10
 9/15 A kérdező kommentje:
Hm.Hát köszönöm :)
2012. dec. 15. 16:14
 10/15 anonim ***** válasza:

Ó, engem is Patrinak hívnak:)

Majd ha elolvastam a szotirt (a druszám elvonta a figyelmem), írok egy kis kritikát is.

2012. dec. 16. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!