Milyen jó könyveket ismertek?
Figyelt kérdés
lehet mai irodalom, ti miket olvastok?2009. aug. 20. 09:54
1/11 anonim válasza:
Amiét én éppen olvasok, az nem hiszem, hogy nagyon ismert, az a címe, hogy Szeretteim nevében. Egy zsidó srácról szól, aki 14 éves volt, mikor kitört a második világ háború, és kb 17 lehetett mikor megszökött Treblinkából.Leírja hogy milyen volt az életük a gettóba, leírja a haláltábort...nagyon nagyon durva!Ha ezt a könyvet megfilmesítenék, tuti sokan síró görccsel rohannának ki a moziból.Ja és még csak a könyv felénél tartok!A bevezetőben volt, hogy mindezek után megházasodik, lesznek gyerekei, és az egész családja meghal egy erdőtűzben....utána megint fel kell állnia és folytatnia az életét!Tényleg nagyon kemény!Hihetetlen milyen kitartás van benne!Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a könyvet!
2/11 A kérdező kommentje:
És leirnád azt is , hogy kitől van a könyv?
2009. aug. 20. 10:37
3/11 anonim válasza:
Martin Gray-Max Gallo
ezen a linken meg is lehet rendelni, de lehet libribe is meg lehet kapni.
Tényleg érdemes elolvasni!
4/11 anonim válasza:
Most keresgéltem a neten, kiderült hogy csináltak több részes filmet a könyvből, csak én nem hallottam róla, de majd megszerzem.
5/11 anonim válasza:
Eddig Remarque-től a Nyugaton a helyzet változatlan tetszett a legjobban.
6/11 anonim válasza:
Emily Brontë - Üvöltő szelek, nálam ez a best...nem tudom miért. Talán mert nem az a romantikus csöpögés ami Jane Austen-nál van, de mégis meg van benne az a jellegzetes XIX. századi angol irodalom...én imádom:)
7/11 anonim válasza:
Hugh Laurie: A balek
Nagyon tetszett!!
Agyafurt, cseles, több szálon függő történet eredeti angol humorral!
Megéri elolvasni.
8/11 anonim válasza:
Jeffrey Archer-Párbaj(angol cím:Kane and Abel)
9/11 anonim válasza:
Charlotte Brontë: Jane Eyre
Nekem nagyon tetszett :)) érdemes elolvasni
10/11 anonim válasza:
Claudia Gray- evernight,stargazer
Alyson Noel- evermore
ezek nagy kedvenceim:D imádom őket:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!