Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvajánlót szeretnék kérni....

Könyvajánlót szeretnék kérni. Ugyebár lassan jön a karácsony, én meg könyvet szeretnék kérni, semmi ötletem nincs. Ha valaki írna, és még véleményt is mondana róla azt nagyon megköszönném. Szóval?

Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ehhez jó lenne tudni a korod, meg hogy milyen könyveket szeretsz... Én személy szerint Vörös Pöttyös rajongó vagyok... bármelyik könyvüket ajánlom, főleg: Szurovecz Kitti és Benina könyveit :)
2012. dec. 3. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Fiú vagy? Netán lány? Bár mindegy, én ajánlom Anthony Burgesstől a Gépnarancsot! Mert érdemes elolvasni.
2012. dec. 3. 19:28
 3/4 anonim válasza:
Tavaly a barátomtól Stephen King : AZ cimű könyvét kaptam... de ezt csak akkor ajánlom ha birod a rettegést félelmet és izgalmakat 1600 oldalon keresztül :D
2012. dec. 18. 16:49
 4/4 A kérdező kommentje:
14/L és bármit szívesen olvasok...:)
2012. dec. 21. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!