Hogy tetszik a könyvem tartalma? Min kellene változtatnom és melyik a legjobb motívum benne? (ezeket csak azért irm, h ne törölje xdd)? :D
Nekem ez nagyon sablonos. Egy csomó ilyen könyv van. Már hármat elolvastam, és nem vágyom többre, főleg, hogy a fülszöveg kettőnél fantasyt ígért, és szerelmi háromszöget kaptam helyette. :\
Meg tizenhárom évesen még túl fiatalok ahhoz, hogy "megszerezze". Akkor inkább legyenek 17 évesek!
Szóval ez nem fantasy.
Nem szerelmi 3szög. Ha nem akarod elolvasni minek írsz kommentet? Azok írjanak akiket érdekel.
Köszi :-*
HA nem akarod, hogy kritizáljanak, ne írj könyvet! Olyan könyv, történet, novella még nem született, amit ne kritizáltak volna. És tudom, hogy arra vártál, hogy majd mindenki ajnározni fog, de akkor mutogasd a barátaidnak!
Esetleg részletet tudnál mutatni? Mert ez a rövid kis tartalom se nem érdekes, se nem figyelemfelkeltő.
Jól vettem észre, hogy Sari indiai? És nem véletlenül írtam, hogy a 13 éveseknek nem szokása "megszerezni" a másikat. Ez nem fikázás, hanem építő kritika, de úgy látom, nem akarsz épülni.
Ha ott is ilyen a helyesírásod, akkor nem. Egyébként én mindenre vevő vagyok, csak esetleg írhatok olyan értékelést, ami nem esik jól a szerzőnek.
Én a Gracelingre is vevő voltam. Egyébként meg Odette neve tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!