Mi a legjobb könyv címe amit valaha olvastatok?
Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 21:44
3/27 anonim válasza:
Állatorvosi pályám kezdetén /James Herriott/
4/27 anonim válasza:
Gyűrűk ura, Eragon, Az irokézek fia, Percy Jackson, Jane Eyre, Emlékek őre stb.:
7/27 hamaramadarat válasza:
Asimov: A Hold tragédiája
Alber Einstein: A speciális és általános relativitás elmélete
8/27 hamaramadarat válasza:
Persze, Albert, nem Alber.
Ja és még: Wigner Jenő: Szimmetriák és reflexiók
9/27 anonim válasza:
Erdekes , senki nem olvas egy magyar irotol ? Jokai, Ady , Mikszath, Petofi ,es etc.etc. Szegyen , szegyen , nem tudok mas jelzot mondani , A nem is foglalkozom veletek , TI NAGY MAGYAROK , ONED
10/27 anonim válasza:
Kedves 9- es.
A kérdező a számomra 'legjobb' könyvet írta ki. Ha azt írja, hogy mik a legjobb könyvek, többesszámban, akkor az én válaszomban szerepeltek volna Jókai, Mikszáth, Móricz Zs. művek is, többek között. Nekem az első 10- ben szerepel az Aranyember, az Egy magyer nábob, és az Úri muri is.
DE: mivel az egyetlen legjobbra volt kíváncsi, hát ideírtam a legnagyobb kedvencemet, amit történetesen egy nem magyar állatorvos írt, fergeteges humorral. Ebben mi a szégyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!