Mii lehetennek a könyvnek a címe? Tartalom alul
Egy 7 éves kislány éjjel furcsa zajokat hall. Ki aakkarja deríteni hogy mi az,de elrabolják egy tigris megmenti.Később már érti az állat nyelvét, tudnak kommunikálni egymással.Amikor a lány 12éves lesz a tigrist lelővik a lány leszúrja a gyilkost.Megtudja hogy a szülei elköltöztek megkeresi őket és boldogan élnek míg meg nem halnak.
(a lány és a tigris izgalmas kalandokat élnek át.)
A címnél leakadtam lécci irjatok cimnek valókat.És írjatok véleményet! Köszi!Elöre is!
ez végül is egy mese.
nos pár példa:
- Barátom a tigris
- A tigrisvilág kalandjai
- Én és a tigrisem
- A tigris, az én hősöm
- ...
Sok sikert!
huh, bakker... nem semmi sztori... bizarr... ez mese vagy horror?
el nem tudom képzelni, hogy alakítod a történetet... ennyiből nem is nagyon kaptam kedvet hozzá (ez volt a vélemény-féle, amit megalkotni lehetetlenség ennyiből)
Találó címet pedig nehéz feldobni, amikor az alapkérdésekkel (hol? mikor? főbb karakterek, főbb események, bonyodalmak) sem vagyok tisztában. Nézz szét a könyvespolcodon! Az általad leírt "szinopszis-csökevényhez" hasonló összefoglalókból vajon hány könyvcím született volna meg? :)
Ennyiből én nem fogok tippelgetni... :)
Szerintem ha használhatót akarsz, írj többet, vagy... nevezd el a saját művedet te magad, ha már te alkottad, ne bízd ezt vadidegenekre! (mert feltételezem, a könyv már kész és csak a cím hiányzik...)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!