Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlotok?

Milyen könyvet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Nem szeretem az ilyen romantikus, nyálas könyveket, inkább horror, vagy thriller, esetleg még fantasy, krimi. Jelenleg a Mielőtt elaszom (S. J. Watson) című könyvet olvasom, a 190. oldalon tartok, szóval miután befejeztem ezt. Néhány könyv, amelyek felkeltették az érdeklődésemet cím, ismertető alapján: A tetovált lány - A korrupció és a gonoszság anatómiája, Interjú a vámpírral (ezt már láttam filmben, az egyik kedvencem lett, nem tudom, hogy így lenne-e még értelme), Hívj be!, Csont és vér. Ezekről a könyvekről nem tudok sokat, csak, amit az interneten olvastam az ismertetőjüket. Ja, az lemaradt, hogy 13/L :)
2012. nov. 29. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Joseph D'Lacey: Hús

Dean R. Koontz: Rossz hely

Jack Ketchum: A szomszéd lány

Stephen King: Állattemető

John Fowles: A lepkegyűjtő

2012. nov. 29. 16:31
 2/7 anonim ***** válasza:

A Millenium trilógiát (= A tetovált lány - könyvek) nagyon ajánlom, szerintem nagyon izgalmas oknyomozó krimi. Mondjuk vannak benne elég durva részek (végül is az egyik főtémája a nők elleni erőszak), amik tényleg elgondolkodtatóak, tehát szerintem jóval keményebb, mint egy horror.

Leslie L. Lawrence könyvei - vicces krimik

2012. nov. 29. 17:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :) Igazából A tetovált lányt sok helyen csak 16-18 év felett ajánlották.
2012. nov. 29. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez igaz, de én is ennyi idősen olvastam az első részét. Szerintem mindenki meg tudja ítélni, hogy mennyit bír ki a gyomra, igen, vannak a Tetovált lányban durva részek, de ez nem annyira sok (legalábbis a könyv vastagságához viszonyítva), amúgy simán olvasható ennyi idősen is.
2012. nov. 30. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
13 évesen kicsit húzós, de ha komolyabb felfogásod van, és érettebb vagy a korodnál, ajánlom neked A tűz és jég dala fantasy sorozatot, én is kb. 13-14 évesen kezdtem el olvasni.
2012. dec. 2. 20:11
 6/7 anonim válasza:

George R.R.Martin: Trónok harca ( Tűz és Jég dala ciklus) Nem csak a sorozat, a könyv is hihetetlen jó!

Agatha Cristie: Tíz kicsi néger

Stephen King: Álomcsapda; A remény rabjai

Robert Merle: Mesterségem a Halál

2012. dec. 3. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:
17 okom volt... eléggé krimi, de ahoz képest amiket írtál, lehet, hogy picit felszabadultabb műfajú.
2014. máj. 12. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!