Leiner Laura (? )
Figyelt kérdés
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi összes része jó? Olvastam az első részét, hétfőn valószínűleg megkapom a másodikat is. (Nehezen tudom megszerezni őket, mert messze van tőlem Budapest :) ) A Remek c. könyve is jó?
13/L
2012. nov. 24. 12:26
11/14 anonim válasza:
Nekem az utolsó kötetek tetszettek a legjobban, mert akkor végre! valahára összejöttek, és nem kellet Reni szevedésein szenvedtem, mert untam, és még azért tettszett az egész, mert jól szórakoztam a rokkereken
12/14 anonim válasza:
Én elkezdtem olvasni az SZJG-t de szerintem nagyon unalmas. Én már a 2-őt sem olvastam ki csak lapozgattam.
13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ízlések és pofonok, nem mindenkinek tetszhet minden könyv, de én mindenesetre IMÁDTAM az első részt.
Ma mégsem kaptam meg a SzJG-t :S De állítólag mindenképpen fogok kapni belőle, ha karácsonyra, ha hamarabb, mindenképpen. Már arra vetemedtem, hogy a neten olvassak belőlük, de rájöttem, hogy á, mégse, jobb a könyveket lapozgatni :)
2012. nov. 26. 17:40
14/14 Dorka :)) válasza:
OLVASD EL AZ ÖSSZES SzJG-T !!! Szuper az összes könyv, Leiner Laura hihetetlenüljól ír :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!