Leiner Laura (? )
Figyelt kérdés
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi összes része jó? Olvastam az első részét, hétfőn valószínűleg megkapom a másodikat is. (Nehezen tudom megszerezni őket, mert messze van tőlem Budapest :) ) A Remek c. könyve is jó?
13/L
2012. nov. 24. 12:26
1/14 Sophiea válasza:
Igen! Leiner Laura nagyon jól ír, bátran olvass tőle bármit. SZJG 4ever
2/14 A kérdező kommentje:
Cortez és Reni együtt lesznek a második részben? :)
2012. nov. 24. 12:32
4/14 A kérdező kommentje:
Kár... :S De attól függetlenül nagyon jó volt az első is!
2012. nov. 24. 12:45
5/14 anonim válasza:
Leiner Lauran tényleg nagyon jól ír, az első 6 könyv nagyon tetszett a Szent Johanna gimiből :D Szörnyen jó volt lekötött, és alig bírtam letenni. de a 7. része már nem nagyon tetszett, el se olvastam teljesen annyira már nem volt jó, mindig tovább tovább lapozgattam hátha lesz valami benne, és igen volt is de ez a könyv annyira már nem tetszett :/ attól még ajánlani tudom mert tényleg jó :DDDD
6/14 anonim válasza:
Olvastam a SzJG mind a 7 kötetét, és nekem nagyon tetszettek! Nem tudom, hogy az előttem lévőnek miért nem tetszett annyira a 7., nekem speciel az a kedvenc részem az összesből! A lényeg az, hogy imádom, és nagyon ajánlom is!
7/14 anonim válasza:
Vááá, el KELL olvasnod az összes részét! Alexandrán tudsz rendelni könyveket, decemberben hatalmas akciók vannak ott. Toplistában könnyen megtalálod az Szjg összes kötetét. :P :D
8/14 anonim válasza:
Szerintem a Szent Johanna Gimi nem korfüggő. Nálunk is olvassa még a nagymamám is. (60 év)
Egész nyugodtan bele lehet kezdeni, mert ha másban nem, de a szereplőkben mindenki felismerheti (régi) önmagát.
9/14 anonim válasza:
Nagyon zseniális az összes kötet , szóval én csak ajánlani tudom:)
10/14 anonim válasza:
Én nem igazán olvastam a szjg előtt. Az osztálytársam szeret aki tovább adta egy másiknak és annyit beszéltek róla, hogy érdekelt és elolvastam. Azóta más könyveket is olvastam de a Szent Johanna Gimi módosított azon a véleményemen, hogy olvasni unalmas. Olvastatja magát mindenki magára ismerhet.Nagyon jó humora és hangulata van az egésznek. Olyan osztályközösséget szeretnék,mint a híres B osztály :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!