Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potter kérdés! Harry...

Harry Potter kérdés! Harry nem törte össze a tükröt?

Figyelt kérdés
Én úgy emlékszem hogy Harry a tükröt amit Siriustól kapott, Sirius halála után összetörte. De ha így van akkor hogy került Dumbledore öccséhez egyben? csak Harry része hiányzott belőle. Szerintetek?

2012. nov. 22. 17:24
 1/10 anonim ***** válasza:
68%

Hát ha jól emlékszem, akkor ugye a tükörnek volt egy párja is, ami Sirius-nál volt, ezért látták egymást. És ez került Dumbledore testvéréhez.

De nem tuti, már régen olvastam. :P

2012. nov. 22. 18:51
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

Ne a filmet vedd alapul, mert az sok mindent összekavar.

Harry valóban összetörte, de van egy ikerpárja. Az volt Siriusnál, csak amikor Mundungus kifosztotta a házát elvitte, aztán meg Dumbledore öccséhez került (azt hiszem azért mert nem tudott fizetni, de ez már nem biztos)

2012. nov. 23. 11:10
 3/10 A kérdező kommentje:
de ha volt egy párja akkor hogy hiányozhatott pont akkora rész Siriuséból mint amekkora Harryéből megmaradt?
2012. nov. 23. 14:19
 4/10 A kérdező kommentje:
vagy hogy jutott el Harryhez a Siriuséból hiányzó darab?
2012. nov. 23. 14:22
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
Ne a filmet vedd alapul!!! Ezt a bakit én is észrevettem, h Harry tükréből ugyan olyan darab maradt a filmben, mint ami Siriuséból hiányzik. XD Figyelj, szerintem írd be a Google-be, hogy Harry Potter filmes bakik, és millió találatot kihoz, és mindegyik ehhez hasonló marhaság. A filmesek gyakran nem figyelnek oda. Pl. az első filmben a vonaton Ron hajválasztéka hol bal, hol jobb oldalon van; vagy amikor megérkeznek a Roxfortba és beosztják Harry leül Ron mellé, de amikor újra az asztalt mutatták már Ronnal szemben ült Hermione és Percy között :D
2012. nov. 23. 15:15
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
A tükörnek volt egy párja, az egyik Siriusnál volt, a másik Jamesnél, akkor használták, mikor külön voltak büntetőmuunkán. Az 5. részben Sirius Harrynek adta az egyiket karácsony után, mikor indult vissza a Roxfortba, a másik nála maradt. Harry megfeledkezett róla, akkor találta meg a ládájában, amikor Sirius már meghalt. Dühében belevágta a ládába, és a tükör összetört. Sirius halála után Mundungus kifosztotta a házat, és sok értékesnek gondolt tárgyat magával vitt. Aberforth megvette a tükröt Mundungustól, Albus pedig elmondta neki, hogy mire való, és megkérte, hogy tartsa vele szemmel Harryt. Kitette a falra, és időnként ránézett. A 7. rész elején Harry rendet rakott a ládájában, és miközben keresgélt benne, valami megvágta az ujját. Ekkor találta meg a tükröt, aminek már csak egyetlen használható darabja volt, a többi teljesen elporladt. Egy pillanatra látott benne egy kék szemet, és az hitte, hogy Albusé volt, ezért magával vitte. A Malfoy-házban segítséget akart szerezni, és véletlenül a kezébe került a tükördarab, mikor az erszényét kipakolta. Ekkor újra meglátta benne a kék szemet, és megkérte, hogy segítsen nekik. Aberforth pedig küldte Dobbyt.
2012. nov. 23. 15:23
 7/10 anonim ***** válasza:
55%
Ki és miért nem ért egyet a válaszommal?
2012. nov. 24. 16:11
 8/10 A kérdező kommentje:
hát azt nem tudom de szerintem korrekt, és köszönöm az összes választ :)
2012. nov. 24. 18:12
 9/10 Dorka :)) ***** válasza:
40%
Harry tükre a ládájában tört össze, és Abelforth-hoz ( Dumbledore testvére) az a tükör került, amelyik Siriusnál volt. :)
2012. nov. 27. 11:02
 10/10 anonim ***** válasza:
66%
És Harry tükre össze volt törve( mert össze törte), de Sirius-é nincs össze törve az még akkor is ép amikor Albus öccséhez kerül.
2012. nov. 28. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!