A legutolsó könyvön kívül elolvastam. Nekem magyon tetszett. Az első rész lenyűgözött. Sokkal jobb, mint a film (bár a filmet is nagyon imádom). A második (New Moon) kicsit érzelgős, az írónő szerintem nagyon visszatudta adni, hogy mit érzett Bella. Egyszerűen imádtam. A harmadik rész is nagyon tetszett, kivéve, hogy Jacob olyan jelentős szerepett játszott bele. Nem tetszett, hogy Bella beleszeretett. De ettől eltekintve fantasztikus. Az utolsó részt fogom elkezdeni a napokban. Biztos vagyok benne, hogy nem okoz majd csalódást. És egyépként a Midnight Sun, amiből csak 12 fejezet van, az is nagyon jó (Edward szemszögéből). Szóval, ha még nem olvastad el, kezdj bele. Nem fogod tudni lerakni. A második részt 1 nap alatt olvastam el. Kb le se tettem a kezemből:)
2009. aug. 14. 21:02
2/9 anonim válasza:
Jah, tavaj karácsonyra -többek között- azt kértem karácsonyra. MEgbántam, abból a pénzből kaphatta volna valami sokkal hasznosabbat is:D
Egyáltalán nem jött be. Szeretem a vámpírokat, így nekem ez egy nagy pofáraesés volt. Nevetséges a sztori, néhol vontatott. Kislányoknak, vagy romantikus lelkű háziasszonyoknak megfelel - nekem már sok(k) volt:S
L17
2009. aug. 14. 21:28
3/9 anonim válasza:
ez így elég értelmetlen voltXD
Szóval úgy értettem, hogy tavaj -többek között- azt kértem karácsonyraXD
2009. aug. 14. 21:29
4/9 anonim válasza:
Igen, olvastam. Az első remek könyv, a másodikról véleményt még nem tudok mondani, mert nem olvastam, de biztosan nagyon jó az is, elég jókat lehet hallani arról a részről is. Érdemes elolvasni.
2009. aug. 14. 21:39
5/9 A kérdező kommentje:
én mér a 4.et is félig elolvastam :D
és nem okoz csalódást :P
2009. aug. 14. 21:45
6/9 anonim válasza:
Nekem a 4 okozott egyedül csalódást. Ahogy az előttem szóló egyik lány írta " nekem ez már sok(k)". Tipikus volt, kiszámítható, és gagyi. Főleg a vége felé. Nem volt benne izgalom, viszont bele lett halmozva minden. Sztm nem volt kidolgozva így zsúfolt volt. Bőven kiadhatott volna még egy könyvet, vagy csinálhatta volna két kötetesre.
2009. aug. 15. 09:57
7/9 anonim válasza:
Mindet olvastam, nagyon tetszett, kivéve az amikor Jackob meséli az nem tetszett! De, amúgy nagyon jó mind, de a Breaking Dawn nagyon megfogott!
2009. aug. 15. 12:36
8/9 anonim válasza:
Nekem is mindegyik rész tetszett...igaz van ahol néha vonatott,de engem nem zavart...a negyedik részben a mézeshetek azok nagyon jók:D
a midnight sun is tetszik csak kár hogy nincs befejezve.
2009. aug. 15. 14:39
9/9 anonim válasza:
szerintem is nagyon jó volt. a harmadik rész nekem sem jött be annyira , Jacob részei miatt. de kellett, mert így még jobb a sztorija, 2 fiú közötti vívódása.... a 5.könyv Edward szemszögéből nagyon nagyon jó volt, még nem olvastam ilyen könyv sorozatot, ami keretet alkotna az elsővel.
imádom , többször is elolvastam már. jó volt az is hogy nem volt az a megszokott maszlag a vámpírokról, hogy napfény, meg koporsó, meg kereszt foghagyma....
nagyon nagyon király volt. azóta több könyvet is elolvastam, de nem találtam hasonlót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!