Harry Potterben szereplő, saját karakternek, milyen becenevet adjak? (bővebben lent)
Lenne itt számotokra egy nagy kérdés. Saját karakter, animágus, farkas. Mégis milyen becenevet adjak neki? Olyasmi mint a Tekergőknek van, Tappmancs, Holdsáp, Ágas... etc.
Eddig nekem a Szöszmösz és a Szörmók jutott eszembe. De ezzel a lapos fantáziámmal...
Ja és a karakter lány. Csak úgy. Ha netán fontos.
Hmm. Nekem volt régen egy HP-s fanficem, amiben a lány szintén animágus volt, viszont macska, így a Catherine (Cat=macska) nevet adtam neki. Szerintem olyan nevet adj neki, ami egy farkashoz "méltó" ne ilyen szöszmöszt meg szörmókot, mert arról általában valami idióta kis állatka jut az ember eszébe.
Egyébként igen, fontos hogy milyen nemű a karakter, azért mert kicsit lehet lányosítani a beceneveket. Ha én lennék a helyedben, valami olyasmit keresnék, ami a farkasokra jellemző tulajdonság, vagy valami kinézettel kapcsolatos dolog. Így hirtelen példát nem tudok mondani, de ha valami eszembe jut írni fogom.:)
Legyen Lompos :D
Vagy ha nem tetszik a humorom akkor Mancs?
Hm. Legyen a Wolfnak egy lányosított magyarosított becézése. Milyen színű haja/szőre van? Pl ha vörös akkor legyen a rednek meg a wolfnak az összekevert mása. Vagy ha fekete hajú akkor black+wolf=wolcak, walchik... Nem tudom de ilyen cukikat kéne, ezek pont nem azok.
Másik variáció ha mundjuk egy részét kiemeled, mint ahogy a tekergők csinálták. Én ezt is meg angoloznám. Pl farok=tail,scut nekem a scut jobban bejön. Akkor scuthoz hozzá adunk egy y betűt, és máris csajos.
És a sisakvirág is jó ötlet. De én mindent angolozok. Sisakvirág=aconite éééés itt az y is.
Ez jó lesz aconitey. Király. Én ezt választanám... aconitey csajos, és jól hangzik.
Feledd el amit az előbbi hozzászólásban írtam a tökéletes név az aconitey.
Szürke és Hold? Ez jó!
Szürke = Grey, de ha jobban tetszik Gray
Hold = Moon... hát ez nem olyan jó angoloson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!