Én mostanában a lovas regényekre vagyok rákattanva. De a fantasy-k a legjobbak.
Most így cím szerint?
A Freedom. Nagyon jó rövid lovas könyv. Tényleg rövid.
Ez egy nagyon nagyon izgalmas könyv. Egészen a végéig nem lehet rájönni, hogy ki a gyilkos:
Agatha Christie - Tíz kicsi néger
Én leginkább Frank W. Abagnale-től a Kapj el, ha tudsz című könyvet ajánlom( van belőle film is ).De hogyha krimit szeretnél olvasni Agatha Cristie-t vagy Sherlock Holmes-t ajánlanék.:)De ha valami horror könyvet keresnél olvass Stephen King könyveket, de ha az neked nagyon durva ajánlom még Darren Shan könyveit.
Ha lány vagy akkor ajánlom a Szent Johanna Gimit, Leiner Laurátol és Fabrice Colin-tól a London vámpírjai-t :)
Libabőr sorozat összes részét ajánlom,bár én még csak az egyiket olvasom(igen olvasom,sajnos még csak most,16 éve fejjel találtam rá mind a könyv-,mind a TV sorozatra >.<),illetve Tom Becker's Darkside című könyvét,plusz a Vérovnalat(Darkside második része).
Illetve még a Harry Potter könyvek,sőt még a Scooby-Doo könyvek is jók! :))
Jó szórakozást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!