Sorold fel a kedvenc könyveidet?
Stílusom a kalandregény ( nem fantázia) pl : pillangó stílusú könyvek és a háborús,idegenlégió,katonás ,2világháborus,könyvek de szeretem a misztikus kalandos Da vinci stílust is .Érdekelnek még az emberi gondolkodással pszichologikus irányzatú könyvek is .Tudtok ajánlani párat?
Eddigi kedvenceim : pillangó,keresztapa,da vinci code,nimitz anyahajó,megtévesztés fóka.Ez az irányzat érdekel de ajánhatok mást is ami nemcsak egy olyan hogy elolvasom hanem olyant amit mikor leteszem elgodolkomom .Értitek a lényeget.
Hermann Hesse: Pusztai farkas
Heinrich Böll: Biliárd fél tízkor
William Golding: A legyek ura
Örkény István: Egyperces novellák, Tóték
1.) BIBLIA
2.) J.R.R.Tolkien : A gyűrűk ura
3.) Márai Sándor : Füveskönyv
Mindegyikben mély gondolatok és üzenetek vannak...
Ha szereted a 2. vh-s könyveket, akkor ezt feltétlen olvasd el. Berkesi András: Küszöbök. Ez verhetetlen, én rongyosra olvastam.
Szilvási Lajos : összes.
Szerb Antal: Utas és holdvilág.
Gyűrűk Ura
Annamarie Selinko: Desireé ( Napóleon és kora)
Ha az idegenlégiós könyveket is szereted: Szabó Illés- Ordaskölykök. Bár lehet, hogy már ismered..
Harry Potter könyvek
Darren Shan - Démonkönyvek, Vámpírkönyvek (sorozatok)
Alien (vs. Predator) könyvek
Marilyn Manson - Út a pokolból
Dan Brown könyvek
Szabó Magda összes
Steinbeck: Egerek és emberek
David Gemmel- Legenda és ennek a folytatása Király a kapun túlról. Szerintem nagyon jó könyvek. Van benne harcolás is, szinte csak erről szól. Én nem rajongok az olyan könyvekért, de ezt a kettőt nagyon hamar elolvastam. Nekem nagyon bejött :)
16/L
Robert Merle: 2 nap az élet
Móricz Zsigmond: Árvácska /ezen lehet gondolkodni...
H.G. Wells: A csillag /novella - gondolkodós
H.G. Wells: A szerelem gyöngye /novella - gondolkodós
Ernest Hemingway: Akiért a harang szól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!