Az Eclipse-ben engem annyira felidegesített Bella viselkedése, titeket nem?
én is tiszta kész, voltam, de ne aggódj most kezdődik csak a java. nem fogod megbánni , ha végigolvasod.
képzeld húgomnak meg Jacob jött be, ő meg azért rinyált, hogy miért nem Jacobbal jött össze.
mindegy én örülök, h nem.
a 3 könyv tetszett legkevésbé nekem. a negyedik fantasztikus, az 5ik meg nagyon érdekes Edward szemszögéből.
kár , hogy kiolvastam őket, és nincs több... :(
Az Eclipse-t netről töltöttem le magyarul. Az utolsó fejezet teljesen érthetetlen!! nektek nem? nem értem hogy kik beszélgetnek és egyáltalán miről, illetve hol??? Olyanokat mond a bella hogy négy lábon rohan és élvezi a sebességet.. vérfarkas lett vagy mi a fene? írjatok mert megőrülök :D
Amúgy, engem is idegesít a Bella. Annak örülök hogy csókolózott a jacobbal, mert nekem is szimpi a srác :) de utána mért mondogatja neki hogy szereti?? és mért az edward vállán sír utána? tényleg mindenkinek fájdalmat okoz, de ha megbűnhődik ahogy mondjátok, akkor örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!