Milyen címmel találom meg konkrétan könyvben amit szeretnék a barátomnak ajándékba adni?
a Mars és Vénusz sorozat, ami könnyed stílusban, emészthetően ír a ffi/nő különbségekről:
ám abban igazat adok a felettem válaszolónak, hogy nem adnék ilyen könyvet a barátomnak ajándékba, mert ez bizony nyílt kritika arról, hogy nem vagyok vele elégedett, hogy nem jó, amit csinál - és egy ffi bizony nagyon nehezen viseli a kritikát (ezzel a könyvvel úgyszólván kiherélnéd szegényt - megfosztanád ffiasságától).
Ha mégis szeretnéd, hogy ilyen könyvet olvasson, akkor inkább azt javaslom, hogy magadnak vegyél egyet és így előfordulhat, hogy őt is érdekelni kezdi, ha megkérdezi majd, hogy mit olvasol.
ezeket nem kell persze megfogadnod - jószándékkal írtam, tapasztalatból.
ha ezt adod neki szülinapra, ha nem, minden jót kívánok a kapcsolatotokban!
Köszönöm a véleményeteket, először elolvasom én, majd ráveszem őt is. Szülinapjára mást adok. Tényleg köszönöm hogy szóltatok, én erre így nem is igazán d
gondoltam. Hálás vagyok nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!