Mennyire népszerűek az E-bookok?
Szerintem terjed az ebook, kényelmesek az ebook olvasók. Viszont az is tény, hogy a "sokan szeretnek online olvasni" kijelentés inkább azt rejti magában, hogy sokan szeretnek ingyen olvasni. Eljutni talán el fog a műved, de sok bevételt ne remélj tőle.
Bár a papírkönyvvel is hasonló a helyzet. Ha nincs mögötted reklám, a többség nem veszi meg egy ismeretlen szerző művét 3-4 ezer forintért.
én is azt gondolom, nem biztos, h jövedelmező csak e-book formában megjelentetni a könyvet
én is nagyon szeretem a nyomtatott, könyv formát, ugyanakkor nincs pénzem könyvekre, egy e-book olvasó hamar megtérül, a könyveket ingyen le tudom tölteni, a pénzem is megmarad, és igényes, jó könyveket is tudok olvasni egyúttal, csakis ezért szeretem az e-bookot, és nem a formátuma miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!