Mi a velemenyetek az otletrol?
(az ekezetek miatt bocs, telefonrol irok)
Egy rovidebb regeny irasan gondolkodtam. A pontos tortenet meg nincs meg, egyenlore annyi hogy a jovoben jatszodik. 2450 korul, egy Marson tett expedicio soran, egy lila kristalyt talalnak. Nemi vizsgalodas utan, egy profeszor megallapitja, hogy elektromossag hatasara energiat termel. Ezen felfedezes kovetkezteben minden gyors fejlodesnek indul, a tortenet pedig 2500 kornyeken jatszodik majd.
Egyenlore ennyi. Meg finomitok rajta. Az erdekelne, igy mit gondoltok magarol az otletrol?
hát ezen még nagyon sokat kell dolgozni, hogy legyen belőle valami :P
sok jövőben játszódó történet van, szóval egyedinek kell lenned, ha valami újat akarsz "alkotni"
meg pl ilyenekre figyelni, hogy akkor most 2450-ben vagy 2500-ban játszódik?...
még nem írtál valami sokat, hogy konkrét véleményt lehessen mondani
de ha komolyan gondolod, akkor sok sikert hozzá :)
amiket írtam őszintén írtam, remélem nincs benne semmi bántó, ne hagyjon alább a lelkesedésed!
Ez még a legnyersebb változat.
2450 körül találták a kristályt ès el is indul a gyors fejlesztés, de maga a történet 2500-ban játszódik, ahol a fejlődésnek lassan vége. Így a olvasó a már kész dolgokat ismerheti majd meg.
Köszönöm, hogy időt szakítottál rám, elolvastad ès válaszoltal!
Szia
Kapásból beugrott három film és két könyv, aminek nagy vonalakban ugyan ez a története.
Az első válaszolónak igaza van, meg kell próbálnod valami újat teremteni, nem csak a szokásos kell-a-kristály-a-nagy-hatalmaknak-és-ezért-meg-kell-akadályozni-hogy a rossz-vagy-éppen-az-ő-kezükbe-kerüljön klisét hozni, ahogyan az űrből-mindenkinek-erre-a-nyomoronc-kristályra-és-természetesen-a-Földre-fáj-a-foga történetet bevetni, mert ebből már elég sok van. Mindenképp dolgozd ki, írj vázlatokat, és mielőtt belefogsz, legyen meg a TELJES történet.
Amúgy címed már van hozzá?
Az egész még nagyon kezdetleges. Címet azèrt nem adtam neki, mert csak ennyi van meg belöle. Igyekszem valami eredetit kitalálni
Köszönöm a válaszokat
Arra gondoltam, hogy az elejen meg voltakeppen semmi jelentos dolog nem tortenne, pusztan leirnam ezt a kristalyos dolgot, meg hogy mik fejlodtek es hol tart az emberiseg stb, hogy az olvaso megismerje a korulmenyeket.
A bonyodalom pedig csak eztan kezdodne
"elektromossag hatasara energiat termel"
Jót nevettem ezen, az elektromosság is energia, és ha energiát kell vele közölni, hogy energiát termeljen, akkor nem jutottunk igazán előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!