Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek Eckhart...

Mi a véleményetek Eckhart Tolle: A most hatalma című könyvéről?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és félek belekezdeni, ugyanis úgy hallottam, hagy nagyon nagy hatással lehet az emberre, ha komolyan olvassa, és azt is hallottam, hogy óriási mértékű romboló hatása lehet. Inkább ajánlanátok Az új föld című művet? Vagy ilyen fiatalon még egyiket sem?
2012. okt. 30. 20:47
 1/3 rajcziz ***** válasza:

Én kiábrándultam belőle, többet vártam az egésztől. Azt mondják, hogy Tollét vagy megutálod az első mondatok után, vagy teljesen megszereted. Két ismerősöm az utóbbi kategóriába tartozik.

Igazából kor alapján nem tudnám konkrétan megmondani, hogy ajánlom-e vagy sem, attól függ, szellemileg mennyire vagy fejlett. Általánosságban azt tanácsolnám, kezd valami könnyebbel, és aztán térj rá Tolléra, de ha konkrétan az ő könyvei érdekelnek, akkor nyugodtan vágj bele.

2012. okt. 30. 20:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Hatalmas könyv!!!!
2012. nov. 26. 18:13
 3/3 anonim válasza:

Akkor lehet romboló hatása ha nem érted meg, vagy félre érted, ami könnyen megeshet. 15 évesen nagyon jó hogy ilyeneken jár az eszed, de ez a könyv még lehet korai. Bár szerintem nem az. Én 20 évesen olvastam el, és az életem legfontosabb könyve volt. Nem fogsz egyébként rögtön "megvilágosodni" de elindulsz egy úton. Nekem vannak még dolgok amiket még csak most értettem meg benne, és most kezdtem el alkalmazni, 2 évre rá hogy olvastam a könyvet.

Most nézem hogy a kérdés már 2 éves, tehát már 17 éves vagy, ha eddig nem olvastad el akkor szerintem itt az ideje. Lehet pont azért találtam meg a kérdést, és azért írok, mert itt az ideje :D Ha meg elolvastad és még olvasod a fórumot akkor kíváncsi lennék a véleményedre, és hogy segített-e.

2014. márc. 13. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!