Tényleg nagyon nehéz egy könyvet kiadni? Pár ismerősöm azt mondta, hogy rengeteg pénzbe kerül az egész folyamat.
Igen, főleg Magyarországon. Nehezen vesznek be könyveket, gyakran nagyon keveset látsz viszont belőle, ha pedig semmi sem jelent meg tőled nyomtatásban, akkor gyakran szóba sem állnak veled. Persze ott van még a magánkiadás, de az pénzfaló (fizeted a nyomtatást, neked kell terjesztened, reklámoznod stb). Mindezek ellenére nem lehetetlen, de jó, ha tízezerből egynek sikerül.
Külföldön talán más a helyzet, de gondolom ott sem annyira egyszerű.
Ha tehetséges vagy akkor nem biztos.
A Könyvmolyképző tavaly hirdette meg először az Aranymosás nevű pályázatát, amelyen tavaly 7-en kerültek el a kiadásig: [link]
Az ő könyveikért a kiadó fizet és nem az íróknak kell fizetniük, hogy megjelenhessenek.
Végig figyeltem a pályázatot, mert kíváncsi voltam kik kerülnek be. És majdnem eltaláltam, hogy kik fognak majd megjelenni. :)
Tudtommal idén is indítanak ilyen pályázatot szóval ha komolyan akarod csinálni akkor figyeld az oldalukat. [link]
Készítette: Underground Kiado
akarsz csodát látni? ha a héten elküldöd a kéziratod, karácsonyig kiadjuk. foszerkeszto@undergroundkiado.hu!!!
Vigyázz csak a héten érvényes! Bocsi hogy csak most küldöm de most akadtam a kérdésedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!