Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik a kedvenc Stephen King...

Melyik a kedvenc Stephen King könyvetek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 14:01
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Én most kezdtem el olvasni a ragyogást! multkor a tortúrát olvastam el meg az ezüst pisztojgolyókat aztán majd az AZ-t szeretném valamikor elolvasni de méregdrága könyv
2009. nov. 21. 15:16
 32/37 anonim ***** válasza:
az előző vagyok! az ezüst pisztojgolyók egy olyan novella hogy ilyen naptárszerűen van, nem fedjezetek vannak benne hanem úgy van hogy januárba ez meg az volt! februárba meg amaz, aztán egy év az egész!:D és még az is teccett benne hogy megvan a könyv és vannak benne képek is:D
2009. nov. 21. 15:19
 33/37 Nagira ***** válasza:

Abszolút első: AZ

Állattemető

Végítélet

Setét Torony sorozat

2010. máj. 17. 17:32
 34/37 Zzita válasza:
tudom kicsit régen kérdezted, de én olvastam a longorieket :D nekem amúgy a Rémület a sivatagban a kedvencem. ez volt az első Stephen King könyvem, imádtam :)
2010. júl. 5. 23:10
 35/37 A kérdező kommentje:
nem baj, hogy régen kérdeztem :) örülök minden válasznak :)és tetszett a Langolierek?
2010. júl. 6. 21:31
 36/37 Zzita válasza:
hoppá, kicsit rosszul írtam a címet :D Eléggé régen olvastam, mindenesetre tetszett . Bár itt kevésbé ismertük meg az embereket szerintem, mivel rövid volt ( azt hiszem novella.), ennek ellenére nagyon bejöttek a karakterek. De igazán megható volt és elgondolkodtató. Kíváncsi lennék a filmre is.Amúgy mióta ezt olvastam, ha utazok bármilyen tömegközlekedési eszközön, mindig felmérem,hogy ki milyen lehetne, ha bekövetkezik valami ilyesmi.. Szóval,hogy kik élnék túl,hogy ki lenne a vezető, az ilyen.. okoskodó, vagy hitetlen.. Stephen King amúgy nagy hatással van rám, de azt hiszem nem vagyok egyedül :)
2010. júl. 7. 12:51
 37/37 anonim ***** válasza:

Jó néhány könyve maradt meg bennem:

-A sárkány szeme

-Hasznos holmik

-Borzalmak városa

-Rémület a sivatagban

-Nem jön szememre álom

Ezek tetszettek tőle eddig legjobban!

Most kezdem el a Setét torony utolsó részét!Félelmetes fantáziájú író!

2010. aug. 4. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!